RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronny Johnsen skadet

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
VALENCIA (TV 2 Nettavisen): Ronny Johnsen var tiltenkt den viktige rollen sentralt på midtbanen mot Spania, men har pådratt seg en en muskelskade og må ganske sikkert stå over.

Ronny Johnsen trente altvernativt for seg selv på hotellet mens resten av troppen deltok på den aller siste treningen på Mestella Stadion fredag kveld.

På tidligere treninger er Johnsen blitt drillet i en defensivt sentral midtbaneposisjon, og er han fortsatt skadet lørdag skaper det garantert hodebry for Semb.

Trond Andersen går trolig inn i den den sentrale ankerrollen på midtbanen om Ronny Johnsen mister kampen.

Testes lørdag
- Ronny Johnsen pådro seg en skade på slutten av treningen torsdag, og på en undersøkelse i Valencia i dag viste det seg at skaden er mer alvorlig enn først antatt, sier landslagslege Thor Einar Andersen til TV 2 Nettavisen.

Hvor stor er sjansen for at Ronny Johnsen mister Spania-kampen?

- Det vil jeg ikke spekulere i. Han vil testes igjen lørdag formiddag, og etter det får vi svaret, sier landslagslegen.

Mister Ronny Johnsens lørdagens skade, blir det ikke den første. Den hurtige stopperen har slitt med utallige skader i sin karriere.

Ingen fare med Riise
John Arne Riise stod over den siste delen av landslagets trening fredag kveld. Det fikk et samlet pressekorps til å frykte det verste. Men landslagslege Thor Einar Andersen fikk beroliget det norske pressekorpset med følgende melding:

- Det er ingen fare med John Arne Riise. Han ønsket bare å ta det rolig, sier Andersen.

PS: Claus Lundekvam gjennomførte hele treningen på Mastella stadion uten problemer, etter å ha slitt med en lettere skade tidligere i uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere