RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLUTTER: Ronny Nilsen slutter som sportssjef i Norges Idrettsforbund etter sesongen.
SLUTTER: Ronny Nilsen slutter som sportssjef i Norges Idrettsforbund etter sesongen. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Ronny Nilsen slutter i Norges Idrettsforbund

Gir seg som sportssjef etter denne sesongen.

Etter sju år velger Ronny Nilsen (43) å gi seg som sportssjef i Norges Friidrettsforbund etter sesongen, melder NRK.

- Etter sju spennende, morsomme, krevende, utfordrende og engasjerende år som sportssjef, er det på tide å sende stafettpinnen videre, skriver den avtroppende sportssjefen på sin Facebook-profil.

Den tidligere spydkasteren representerte i mange år Norna Salhus. Fra høsten 2008 har han vært sportssjef for friidrettsutøverne.

- Ronny har gjort en flott innsats og bidratt til at landslaget og norske utøvere har oppnådd mange gode sportslige resultater i perioden, sier generalsekretær i Norges Friidrettsforbund Kjetil Hildeskor.

Som aktiv deltok Nilsen i OL, VM og EM. Han har to NM-gull i spydkast (2000 og 2007). Nilsen sier i en pressemelding at han ikke forlater norsk idrett.

- Det betyr ikke at jeg forsvinner fra idretten, hvor jeg har mitt hjerte, men som sportssjef blir 2015 min siste sesong. Jeg vil bruke tiden fremover til å både planlegge og gjennomføre sommerens mange mesterskap, med store tropper og gode utøvere, samt finne den neste drømmejobben, sier Nilsen i en pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere