Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronny sikret seieren

Foto: Øyvind Ludt (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Med sin aller første scoring for klubben, sørget Ronny Johnsen (34) for at Aston Villa tok tre poeng hjemme mot Leeds.

ASTON VILLA – LEEDS 2-0: 1 ½ år etter at nordmannen kom til klubben noterte han seg for sin første scoring – og det foran hjemmefansen på Villa Park. Ronny Johnsens scoring kom akkurat da laget trengte den – og bare ni minutter etter at han kom inn som innbytter for Dion Dublin.

Skallet til Bakke

Johnsens scoring kom etter en strålende heading fra et Nolberto Solano-innlegg. Men TV-bildene viste at Johnsen kan ha fått hjelp av landslagskompis Eirik Bakke, som hang over ham som en klegg og muligens hjalp ballen over målstreken.

En litt uvanlig norsk kombinasjon der, altså.

Villa skal for øvrig være svært så fornøyd med nyervervelsen fra Newcastle, Nolberto Solano. Vingen var svært aktiv i denne kampen, og har gitt Villa en ny dimensjon i angrepsspillet. Noe han viste til de grader i 5-0-seieren over Leicester sist helg.

Leeds mot stupet

For Eirik Bakke & Co. blir det stadig mer svart. Laget er på full fart ned stupet – både i sportslig og økonomisk forstand. Og det synes på banen. Laget var på høyde med Villa, med spilte uten selvtillit og glød.

Mot Villa var både Mark Viduka, Jermaine Pennant, James Milner og kaptein Dominic Matteo gode, men etter at Didier Domi felte Darius Vassell og det ble straffespark, sluknet Leeds. Juan Pablo Angel satte straffe sikkert i mål.

Mot slutten holdt likevel Viduka på å redusere for Leeds, men Villa holdt unna og drømmen om UEFA Cup-plass lever i beste ånd for Ronny Johnsens lag.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!