RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Bedre enn på lenge

Sist oppdatert:
Wayne Rooney mener han er bedre trent enn på lenge. Manchester United-spilleren tror det kan bli en stor sesong både for United og England.

Rooney avsluttet Asia-turen med å score to mål da Manchester United slo Urawa Red Diamonds lørdag.

- Fornøyd med formen
Nå tror han på en stor sesong.

- Jeg er veldig fornøyd med formen min. Vi har spilt tre kamper på vår vei til Asia, og det har fått meg i gang. I fjor hadde jeg ikke en full forsesong på grunn av skadene mine, så dette er første gang på to år jeg har hatt mulighet til å trene hardt såpass tidlig, sier Rooney ifølge Sky Sports.

- Det tok en stund å komme i form i fjorårets sesong, men ved juletider var jeg kanskje i bedre form enn noen gang. Nå er jeg på gang igjen, sier Rooney.

- Vi er klare
Han mener det er på tide at Manchester United igjen viser hvem som er det beste laget.

- Vi har gått to år uten en tittel og spillerne vet at det ikke er godt nok. Dette er en stor sesong for oss, men vi er klare for det, forhåpentligvis kan vi snu skuffelsene fra fjorårets sesong og vinne trofeer, sier Rooney og fortsetter:

- Denne gang må målet vårt være å gå inn i alle turneringer med tro på at vi kan vinne. I en klubb som United må du tro at du kan vinne alt, sier Rooney

Tror på VM-gull
Han håper også på en god avslutning på VM-kvalifiseringen.

- Forhåpentligvis kan vi kvalifisere oss i september eller oktober slik at jeg kan konsentrere meg om å vinne ligaen med United, sier Rooney.

- VM er en stor turnering for oss spillere. Vi har mange gode unge spillere på laget og noen mer erfarne. Jeg tror vi har en stor mulighet for å vinne VM. Jeg tror virkelig at dette kan bli vårt år, sier Wayne Rooney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere