RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Derfor var jeg misfornøyd

Foto: NTB scanpix/Reuters/Phil Noble
Spissen forklarer sommerens overgangssaga.

I sommer stormet det rundt Wayne Rooney. Spilleren ønsket seg bort fra Manchester United og skal selv ha bedt om å forlate klubben.

Chelsea var én av klubbene som viste interesse for Rooney, men da overgangsvinduet stengte var han fortsatt i Manchester United.

Når forklarer spissen endelig hvorfor han ville bort fra storklubben, og hva som var avgjørende for at han til slutt valgte å bli på Old Trafford.

- På topp
Rooney sier han var lei av å bli brukt i en midtbanerolle, men føler nå ting har blitt mye bedre under nykommer David Moyes' ledelse.

- Det er helt tydelig at jeg spiller og er fornøyd nå. David Moyes har kommet inn og bruker meg på topp, sier Rooney ifølge Sky Sports.

- Jeg har ikke hatt noe problem med å spille i andre posisjoner tidligere, men jeg er tross alt spiss, og fortjener en sjanse i rollen der jeg trives best, sier Rooney.

United-stjernen mente altså han ikke ble brukt maksimalt under sir Alex Ferguson sist sesong.

- Jeg spilte ikke der jeg ville. Jeg var selvsagt litt skuffet og det gikk nok utover kampene jeg spilte, for forrige sesong var ikke min beste, sier han.

- Alle i klubben visste hvor jeg ville spille. Kanskje er en midtbanerolle noe for meg når jeg blir litt eldre, når jeg har mindre fart i beina, sier Rooney.

- Er fornøyd
Spissen har nå to år igjen av kontrakten med Manchester United, men ønsker ikke å si så mye om framtiden. Han utelukker imidlertid ikke å bli i United.

- For å være ærlig, så har jeg vært fornøyd hele sommeren. Det kan kanskje se annerledes ut om du står utenfor og ser inn, men det er ikke sånn, sier han.

- Jeg og kona har et nytt barn nå, og jeg er fornøyd. Jeg kommer ikke til å si noe mer om at jeg vil bli eller dra. Jeg vil konsentrere meg om fotballen, så får vi se hva som skjer.

Rooney har scoret tre mål på seks kamper så langt i Premier League denne sesongen. Han har også nettet to ganger i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere