RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Jeg skjønner ikke hvorfor

Foto: Michael Regan (Getty Images/All Over Press)
Sist oppdatert:
Men spissen får være med til EM.

Wayne Rooney har for første gang snakket om utvisningen som ser ut til å koste ham hele gruppe spillet i neste års fotball-EM.

Og Rooney legger seg helt flat.

- Det var dumt av meg. Jeg angret så snart jeg hadde gjort det. Det finnes ingen unnskyldning, men jeg synes fortsatt at straffen var litt for streng, sier Rooney.

Rooney ble utestengt i tre kamper for nedsparkingen av Miodrag Dzudovic i kvalifiseringskampen mot Montenegro. Det betyr at han går glipp av hele gruppespillet i EM.

Mange har derfor ment at Rooney ikke bør bli tatt ut i Englands tropp, men Rooney er ifølge Sky Sports blitt lovet av landslagssjef Fabio Capello at han skal være med til EM.

Rooney håper fortsatt at straffen kan bli senket til to kamper.

- Alle detaljene vi har ventet på er kommet, så vi vil ta en avgjørelse på om vi skal anke. Om straffen blir redusert med en kamp, vil det være bonus for meg, sier Rooney.

Manchester United-spissen sier at han ikke aner hva det var som fikk ham til å sparke ned Dzudovic.

- Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor. Det var bare ett slikt øyeblikk som jeg nå angrer på. Det var ingen takling på forhånd, og jeg tenkte ikke «nå skal jeg ta ham». Det bare skjedde. Jeg kan ikke forklare det, sier Rooney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere