RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney beklager banneutbrudd

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
- Følelsene var sterke, men reaksjonen min var upassende, uttaler spissen.

Wayne Rooney ble den store helten for Manchester United mot West Ham. Serielederen lå under med to mål til pause, men et hat trick fra Rooney snudde kampen. Til slutt vant United 4-2.

Men etter kampen, kom Rooneys utbrudd etter 3-2-scoringen i fokus. Etter å ha scoret på straffe løp Rooney bort til de tilreisende supporterne, før han snudde seg mot kameraet og serverte noen gloser som ikke egner seg på trykk.

Nå beklager spissen sin oppførsel.

- Jeg vil beklage for beklage til alle som ble støtt av min målfeiring. Spesielt til alle foreldre og barn som så på, sier Rooney i en uttalelse, ifølge Sky Sports.

- Følelsene var sterke, og etter å ha reflektert over reaksjonen, ser jeg at den var upassende. Den var ikke rettet mot noen spesielle, står det videre i uttalelsen.

Det engelske fotballforbundet har informert om at de vil se på bildene av feiringen før de bestemmer seg om de vil straffe United-spilleren.

Se video av hendelsen her (ekstern lenke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere