RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney blir tidenes best betalte

Sist oppdatert:
Gjeldstyngede Everton gjør alt de kan for å få Wayne Rooney til å bli og lokker med drømme-lønn. Synes du han fortjener det?

Everton bekreftet mandag at de har tilbudt stortalentet over 640.000 kroner i uken i en ny femårskontrakt. Det er ny klubbrekord - trolig med ganske god margin.

De færreste forstår hvordan Everton skal klare å betale sitt nye stjerneskudd en slik drømmelønn i fem år, men klubben mener at det er viktig å beholde Rooney. Nå håper man at det kan bli starten på en ny æra i den tradisjonsrike klubben.

- Det er klart at et salg av Wayne Rooney kan gjenopplive klubbens finansielle situasjon, men en femårskontrakt vil vise at klubben kan beholde en av de største fotballstjernene verden, sier klubbeier Bill Kenwright til Sky Sport.

Everton har så langt i sommer bommet grovt i jakten på forsterkninger. Spillere som Dominic Matteo og Sean Davis har valgt andre klubber, samtidig som David Unsworth har forsvunnet etter 12 sesonger på Goodison Park.

Nå frykter Everton-fansen at man skal gjøre samme feilen som man gjorde med det fryktede storlaget på midten av 80-tallet, da scoringsmaskinen Gary Lineker ble ofret og solgt til Barcelona.

Kenwright prøver nå å berolige fansen.

- Jeg snakket med David Moyes (manager i Everton) og han sa at Wayne er den beste spilleren i verden og at han gjerne vil gjøre ham til kaptein. David mente vi måtte tilby ham den beste kontrakten i klubbens historie. Jeg er helt enig og har derfor tilbudt ham 50.000 pund i uken. Dette er ingen spøk, men et ærlig tilbud, sier Kenwright. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere