Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney er uintelligent

Ordkrigen er i gang foran «vennskapskampen» mellom England og Argentina. Nå beskyldes Wayne Rooney for å være uintelligent.

Det heter seg at oppgjøret mellom England og Argenting på Stade de Genève er en vennskapskamp, men kamper mellom de to landene blir aldri spesielt vennlige.

Spent stemning
Siden José Luis Brown påpekte at alle i Argentinas lag hadde mistet noen kjente i Falklandskrigen forut for VM-kvartfinalen i 1986, har det vært en spent stemning når de to landene møtes.

Nå er det Juan Roman Riquelmes tur til å helle bensin på et allerede sprakende bål. Han beskylder Wayne Rooney for ikke å være materiale for noen Nobelpris i fysikk eller matematikk.

- Rooney er en gutt med mye innsats, men i fotball er ikke det alltid nok. Du må ha mer intelligens enn innsats, sier han ifølge The Sun.

- Ingen vennskapskamp
Og Villarreal-stjernen har ingen planer om å jogge rundt med et smil om munnen i Geneve.

- Den største forskjellen på de to lagene er vår ballkontroll. Et lag har aldri vunnet VM med lange, høye baller og fysisk styrke. Vi er også ute etter å få en annen fordel, en psykologisk mot en av våre største rivaler. Så for meg er ikke dette noen vennskapskamp. Det er et klassisk oppgjør i fotballverden og vi vil gjøre alt for å vinne, sier han.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford