Rooney frisk på rekordtid

Foto: DARREN STAPLES (REUTERS)

Super fysikk og høy smerteterskel gir Wayne Rooney et håp.

Manchester Uniteds legeteam har et ørlite håp om at Wayne Rooney kan være spilleklar allerede til søndagens møte med Sunderland.

Manager Alex Ferguson sa før helgen at 24-åringen ville være ute av spill i to-tre uker, og dermed gå glipp av hele sesonginnspurten.

Overrasket over Ferguson
Rooney har slitt med en strekk i lysken, noe som vanligvis tar tid å lege, men igjen ligger Rooney foran skjema. Og han er langt mer optimistisk enn sin manager. Ifølge The Guardian er han overrasket over Fergusons negative prognoser.

Les også: Her er årets lag i Premier League

Avisen skriver at Rooney håper å spille bortekampen mot Sunderland søndag, og at han helt garantert er klar til sesongavslutningen mot Stoke.

Tidligere har det vært skrevet at Rooneys sesong var over, men hans solide fysikk og høye smerteterskel skal angivelig gjøre at hans skader leges langt raskere enn andres.

Har gjort det før
Sist Ferguson offentlig uttalte at Rooney ville bli borte med skade i to-tre uker var før den andre kvartfinalen i Champions League mot Bayern München. Rooney hadde skadet ankelen i det første oppgjøret, men var likevel på banen i returmøtet.

Med ligatittelen på spill, vil Manchester United gjøre alt de kan for å få ligaens toppscorer på beina allerede til helgen.

United er ett poeng bak Chelsea før den nest siste runden i Premier League. Chelsea møter Liverpool borte søndag, før United skal bryne seg på Sunderland noen timer senere.

I siste runde møter Manchester United Stoke hjemme, mens Chelsea før besøk av Wigan.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag