RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney i trøbbel igjen

Sist oppdatert:
Wayne Rooney er i hardt vær igjen etter anklager om fylleslagsmål natt til tirsdag.

Politiet i Manchester sier en mann har levert inn en anmeldelse mot Wayne Rooney. Mannen hevder at Rooney angrep han på en nattklubb i Manchester.

Gjorde ingenting
En talsmann for Wayne Rooney benekter at det er hold i anklagene.

- Wayne ble konfrontert av en fremmed mann som oppførte seg aggresivt og truende. Til tross for å ha blitt provosert, gjorde Wayne ingenting. Mannen ble bedt om å forlate nattklubben sammen med sikkerhetsvakter, sier talsmannen til avisen The Sun.

Det blir hevdet at mannen hånet Rooney ved å kalle ham ”forrædersk”. Mannen skal også ha ropt ”once a blue, always a blue” – med referanse til Evertons lagtrøyer.

Men det er her historiene spriker. 22-åringen, navngitt som Patrick Hanrahan, forteller selv hva som skjedde:

- Jeg fikk øye på Rooney, og det slo meg at dette var en sjanse til å si noe til ham, sier han.

Glimt i øyet
Da Hanrahan passerte Rooney, sa han ”once a blue always a blue, eh Wayne?” Ifølge Hanrahan var det sagt med et glimt i øyet. Rooney skal ikke ha tolket det på samme måte. Et øyenvitne forteller:

- Rooney slo til den andre mannen ordentlig. Jeg er overrasket over at han klarte å stå.

Rooney var på nattklubben Tiger Tiger i Manchester sammen med Rio Ferdinand, Wes Brown og Roy Carroll, og de tok raskt over rollen som fredsmeklere. Deretter ble Hanrahan visstnok eskortert ut av lokalet.

Etterforskning
Saken blir nå etterforsket av Manchester-politiet.

Tirsdag trente Rooney med Englands landslagstropp i forkant av helgens viktige VM-kvalifiseringskamper mot Nord-Irland. Det spørs om landslagssjef Sven-Göran Eriksson er like begeistret for den siste skandalen rundt det 19-årige stortalentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere