RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney knuste Drogba

Foto: Andrew Yates/AFP
Ble kåret til årets spiller. Igjen.

For en snau uke ble han kåret til årets spiller av spillerne i Premier League.

Nå har Manchester Uniteds Wayne Rooney stukket av med et nytt trofé. Fredag kåret de engelske sportsjournalistene ham nemlig til årets spiller. De også. Rooney fikk 80 prosent av stemmene, og henviste Chelseas Didier Drogba og Manchester Citys Carlos Tevez til 2.- og 3.-plass.

- Wayne er en verdig vinner, og seiersmarginen vitner om den fantastiske sesongen han har hatt for klubb- og landslag, sier Steve Bates, lederen for sportsjournalistene.

- Med 34 mål så langt denne sesongen har han blitt lagt merke til av absolutt alle, men jeg er sikker på at det har vært minst like viktig at våre medlemmer har sett hvor mye hele spillet hans har utviklet seg i år, la han til.

Liverpools Steven Gerrard vant tittelen i fjor, mens Cristiano Ronaldo vant den de to foregående årene der igjen. Liverpool-spillere har fått prisen 11 ganger, og er fortsatt foran United der. United-spillere har fått prisen ni ganger.

Vil du lese mer om denne prisen? Her er Wikipedia-siden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere