RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney mister Ajax-kampen

Foto: Afp/Scanpix
Stjernespissen sliter med en sår hals.

Sir Alex Ferguson avslører at Wayne Rooney kommer til å gå glipp av Manchester Uniteds Europa League-kamp mot Ajax på grunn av sykdom.

Angrepsspilleren har vært sengeliggende i helgen og må trolig ta det rolig i enda noen dager før han er klar for å spille kamp.

- Wayne er ute i morgen. Han sliter ordentlig med halsen, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

Ferguson har likevel et håp om at stjernespissen blir klar til helgens møte med Norwich i Premier League.

- Han har vært sengeliggende i helgen og møtte opp i dag for første gang. Vi jobber hardt for å få ham klar til søndagens kamp, sier Ferguson.

United har 2-0 å gå på etter den første kampen og vil trolig hvile flere spillere i returoppgjøret med nederlenderne. Paul Pogba er blant spillerne som kan komme til å få muligheten.

- Det er mulig vi gir Pogba sjansen, men det kommer an på fordi det er mange spillere som trenger en kamp; Nani, Young, Hernandez, Cleverley, Smalling og Jones kommer alle til å spille i morgen.

Rooney var eneste United-spiller som sto over onsdagens trening. Anderson er tilbake etter skade, og Michael Owen var også på plass og gjennomførte en rolig joggeøkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere