Rooney mister hatkampen

Foto: Darren Staples / Reuters / Ntb scanpix

Men Sir Alex Ferguson er godt fornøyd med skadesituasjonen.

Wayne Rooney skadet kneet på trening like før juleprogrammet i Premier League, og mistet tre ligakamper og en cup-kamp som følge av dette.

Fredag bekrefter manager Sir Alex Ferguson at også kamp nummer fem i rekken går uten Rooney, dermed slipper Liverpool i alle fall én av Uniteds superspisser i søndagens møte.

Snart tilbake
- Wayne Rooney kommer ikke til å spille. Vi håper å ha ham tilbake i trening i løpet av dagen, men kommer ikke til å forhaste oss med å få han tilbake på laget, sier Ferguson på den faste pressekonferansen før Premier League-runden, og legger til at en retur trolig er like rundt hjørnet.

- Heldigvis har ikke skaden satt ham noe særlig tilbake, så hvis han trener i dag vil han nok være tilgjengelig til onsdagens kamp mot West Ham, fortsetter skotten og sikter da til returoppgjøret av FA Cupens tredje runde.

Returnerer
Ferguson kunne på samme pressekonferanse meddele at to spillere er tilbake til søndagens storkamp på Old Trafford.

- Nani er tilbake i trening og vil bli inludert i troppen på søndag. Anderson har trent i ti dager nå, så han blir selvølgelig også med mot Liverpool. I det hele tatt har vi en god skadesituasjon om dagen, sier han, før han understreker viktigheten av kampene mot Liverpool.

- Derbykampene mot Liverpool vil aldri forandre seg. Det er alltid en utrolig viktig kamp med høy intensitet og som er full av følelser.

Se hva Paul Scholes mener om kampene mot Liverpool

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'kfe3m9dhpkmo1jnuucfzb922z', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-kfe3m9dhpkmo1jnuucfzb922z', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag