Rooney og Cole trente ikke

Foto: Darren Staples (Reuters)

Wayne Rooney og Ashley Cole dukket ikke opp på treningsfeltet på mandag.

14.06.10 19:14

Rio Ferdinand var ute før VM i det hele tatt hadde startet. Ledley King, som erstattet Manchester United-stopperen i Englands første kamp mot USA, måtte forlate banen etter 45 minutter med lyskeskade, og mister muligens hele mesterskapet.

Les sakene: Ferdinand ut av VM på krykker
Ledley King: Trolig ute av VM

Nå fortsetter marerittet for det engelske landslaget, etter at Ashley Cole og Wayne Rooney ikke ble med laget på deres første trening etter USA-matchen, melder nyhetsbyrået Reuters.

Både King, Rooney og Cole var med på et lagmøte med landslagssjef Fabio Capello mandag morgen, men da resten av troppen dro ut på treningsfeltet i Rustenburg ble King behandlet av det medisinske apparatet, mens Ashely Cole og Wayne Rooney dro i svømmehallen for lettere trening.

Offisielt tonet det engelske apparet ned alvorlighetsgraden av nøkkelspillernes fravær på treningen, men det hersker liten tvil om at landslagssjef Capello har sitt å stri med før England møter Algerie i deres neste kamp mot Algerie førstkommende fredag:

Robert Greens tabbe mot USA stiller store spørsmålstegn rundt keeperplassen i det engelske laget, mens problemene rundt midtstopperplassen baller seg på med Ledley Kings lyskeskade. Om Ashley Cole, som er et selvskrevent førstevalg på venstre back, og Wayne Rooney - som ikke trenger nærmere beskrivelse - skulle være tvilsomme før Algerie-kampen, ville marerittet så og si være komplett for Capello.

Ifølge uttalelser fra det engelske apparatet var grunnen til Rooneys alternative trening et spark i ankelen, mens Ashley Coles fravær ikke ble forklart.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.