RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Rooney rekordraskt tilbake?

Sist oppdatert:
Kan være klar allerede til onsdagens skjebnekamp mot Bayern München.

Tirsdag i forrige uke møttes Manchester United og Bayern München i det første kvartfinaleoppgjøret i Mesterligaen. Bayern vant 2-1 på hjemmebane , men kanskje vel så ille for Manchester United var det at stjernespissen Wayne Rooney hinket av banen på krykker.

Ankelskaden viste seg å være mildere enn fryktet, men likevel ble det tatt for gitt at Rooney ville være ute i to til tre uker.

Spiller onsdag?
Nå kan det likevel vise seg at måljegeren kan være tilbake på banen allerede til returoppgjøret mot Bayern München på Old Trafford onsdag.

Ifølge rapporter fra England har Rooneys ankel leget seg raskere enn antatt, og han gis 40 prosents sjanse av Uniteds medisinske apparat til å rekke onsdagens kamp.

Scoret viktig bortemål
Rooney har gått med en beskyttelsessko helt siden skaden han pådro seg i sluttsekundene av kampen mot Bayern München, der han i starten av kampen hadde sørget for det viktige bortemålet som gjør at Manchester United har gode muligheter til å ta seg til semifinalen.

De sjansene økes betraktelig hvis Waye Rooney klarer å riste av seg skaden før onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere