RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney sannsynligvis ute mot Hull

SLITER MED MAGEN: Wayne Rooney.
SLITER MED MAGEN: Wayne Rooney. Foto: Andrew Yates (Afp / NTB scanpix)
Sliter med en lyskeskade og et mageonde.

United spiller sesongens siste hjemmekamp mot Hull tirsdag, men det skjer sannsynligvis uten Rooney.

– Wayne blir nok ikke frisk i tide til å rekke kampen. Vi kommer til å fortsette å overvåke tilstanden hans, sier Uniteds midlertidige manager Ryan Giggs.

Sju hjemmetap

United har hatt en katastrofal sesong og spesielt resultatene hjemme har vært svake. Helgens tap for Sunderland på Old Trafford var lagets sjuende serietap på eget gress.

Tirsdagens kamp kan bli den siste på Old Trafford i rødt for flere United-spillere.

Nemanja Vidic er allerede klar for Inter neste sesong, men det er store spørsmålstegn rundt framtiden til Rio Ferdinand og Patrice Evra. Engelsk presse har også spekulert i om spillere som Tom Cleverley, Ashley Young, Javier Hernández, Darren Fletcher og Antonio Valencia kan være til salgs.

Åpner for å spille

Det er heller ikke sikkert at Giggs har en framtid som spiller eller i trenerteamet til det nye regimet. Det er ventet at Louis van Gaal blir klar som David Moyes' permanente erstatter denne uken.

Giggs, som har vært ute av troppen i de to kampene han har ledet United, avviser ikke at han kan komme til å spille tirsdag.

– Et perfekt scenario ville vært å komme inn og score vinnermålet, men vi må vente og se hva som skjer, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere