RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney valgflesk i Madrid

Sist oppdatert:
Wayne Rooney er valgflesk i en av de viktigste valgkampene i den spanske hovedstaden.

I dag får trolig Florentino Perez fornyet tillit som president i Real Madrid. De siste dagers valgmålinger tyder på at Perez får fire nye år som president i klubben, til tross for at hovedstadens stolthet gjennomførte en sesong uten et eneste trofé i 2003/2004.

Kanskje er det lovnadene om å hente Wayne Rooney til Madrid som har overbevist velgerne i klubben. For fire år siden var Zinedine Zidane en av spillerne Perez lovet å hente. Det valgløftet overholdt han.

Verdens viktigste
- Wayne Rooney viste i EM at han er en fantastisk spiller, og at han er voksen nok til å utvikle seg til å bli den viktigste spilleren i verden, sier Perez i følge avisen Liverpool Echo.

- I Real Madrid er det alltid plass til de beste spillerne i verden, sier han.

Hovedmotstanderen i valgkampen er Lorenzo Sans, men i følge den spanske sportsavisen Marca er det hele så å si avgjort allerede. Av 700 velgere har 661 sagt at de vil stemme på Perez, ifølge avisa.

Lukrativ kontrakt
Nå venter Everton-trener David Moyes i spenning på om stjernespilleren godtar det lukrative kontraktsforslaget han har fått fra Everton, eller om han lar seg friste av Real. Rooney er for øyeblikket på ferie, og vil ta avgjørelsen om sin fotballfremtid om noen dager.

- Jeg vil kjempe til siste slutt for å få Wayne til å bli, sier Moyes til BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere