RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney vil beholde Beckham

Sist oppdatert:
Mange mener at David Beckham nå bør trekke seg som engelsk landslagskaptein, men Wayne Rooney er av en helt annen oppfatning..

Den unge Everton-stjernen mener at Beckham bør fortsette som kaptein på landslaget etter EM.

- Beckham er en virkelig god kaptein. Han vet hva han prater om og fortjener å være Englands kaptein i flere år fremover. I slike turneringer handler alt om forberedelser, og du ser hele tiden mange småting som du plukker opp fra han, sier Rooeny ifølge The Sun.

Rooney er spesielt opptatt av hva Real Madrid-stjernen har lært han om å takle livet i rampelyset.

- Jeg har lært mye bare ved å være i nærheten av folk som han og Michael Owen. På den måten har denne turneringen vært til nytte for meg - ikke bare som spiller, men også utenfor banen. Etter Kroatia-kampen dro han meg til siden og fortalte at han visste hvordan dette kom til å bli, og hva som venter meg, sier Rooney.

En del kritikere mener at Beckham bør gi fra seg kapteinsbindet til Michael Owen, Steven Gerrard eller Sol Campbell. Beckham spilte ikke opp i mot sitt beste under turneringen. Det toppet seg da Real Madrid-stjernen bommet under straffesparkkonkurransen mot Portugal i kvartfinalen. Selv hevdet Beckham at formsvikten kom som følge av dårlig treningsgrunnlag i Real Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere