Gå til sidens hovedinnhold

Rooneys prislapp nå: 636 millioner

Etter Wayne Rooneys (18) glimrende innsats i EM krever Everton nå 50 millioner pund - 636 millioner kroner - hvis noen skal kjøpe ham.

Prisen har dermed økt med fem millioner pund på bare to dager. Fredag priset nemlig Everton Rooney til 45 millioner pund.

- Jeg og manager David Moyes er nå enig om at vi skal ha så mye for Wayne, sier Everton-formann Bill Kenwright til News of the World ifølge Reuters.

- Den prisen sørger for at vi smiler, men samtidig er vi også fokusert på hvilke spillere som skal være med oss neste sesong. Jeg vil avslå alle bud på Wayne og si: "Takk skal du ha, er det noe annet du vil snakke om?", legger Kenwright til.

Rooney har spilt to glimrende kamper i EM. Først skapte han masse problemer for Frankrikes stjerneforsvar. Så scoret han to mål mot Sveits.

- Men jeg vil ikke selge Evertons beste spillere, og Wayne vil bli hos oss. Jeg har ingen grunn til å tro at det vil endre seg, sier Kenwright videre.

Kenwright la til at det er manager David Moyes som tar den endelige avgjørelsen hvis det kommer et bud på 50 millioner pund.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto