Gå til sidens hovedinnhold

Røper oppsiktsvekkende Ronaldo-effekt i United-laget: - Ingen turte å gjøre det

Det er ikke bare på banen Cristiano Ronaldo har satt sitt preg på Manchester United siden han returnerte til klubben, skal man tro lagkamerat Lee Grant.

Ronaldo scoret to ganger i comebacket sitt som Manchester United-spiller på lørdag, og fikk dermed en drømmestart i United-trøya.

Men det er ikke bare på banen effekten av Ronaldo er synlig. Ifølge reservekeeper Lee Grant har han også endret United-spillernes matvaner etter han returnerte til klubben.

36-åringen har lenge vært kjent som en svært seriøs idrettsutøver, og har dermed også vært svært nøye med kosten for å kunne holde seg i så bra form som mulig.

Les også: Ronaldo-tallene vekker oppsikt etter drømmedebuten: - Fenomenalt

- Ingen turte det

Det fikk hans nye lagkamerater i Manchester United bevitne før Newcastle-kampen i helga.

- Vanligvis når vi spiser middag sammen på en fredag avslutter vi med noe søtt. Litt eplekake, en brownie og fløte eller noe annet, sier Grant til Talksport.

Fredag kveld, da laget var samlet før seriekampen mot Newcastle for å spise middag, var det annerledes.

- Ingen turte å røre eplepaien og vaniljesausen, ikke en eneste spiller gikk og hentet seg brownie. Alle satt stille og en av gutta spurte meg: «Hva har Cristiano på tallerkenen»?

Les også: Adressa: - Rosenborg har tatt kontakt med Bodø/Glimt om Knutsen

Grant sier at tallerkenen til Ronaldo bare bestod av sunne matvarer, noe som også påvirket lagkameratene hans.

- Ikke en eneste spiller turte å gå og hente litt av junkfooden som ble tilbudt, det var vanvittig å se, sier han.

- Denne fyren er i utrolig form. Han har faktisk den nest beste kroppen bak meg nå i klubben - og det sier noe, så godt gjort av han, sier Grant med et glimt i øyet.

- En spøk

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om dette under mandagens pressekonferanse i forkant av Champions League-møtet med Young Boys. Han mener forskjellen ikke er så stor som Grant hevder.

- Det var åpenbart en spøk av Granty. Det er ikke slik at vi bare spiste junkfood før han kom, og at han har forandret alt.

Men han mener likevel at Ronaldo kan være et godt forbilde for sine lagkamerater når det gjelder å ta vare på sin egen kropp.

- Han har selvsagt bevist hvordan han skal ta vare på seg selv, og jeg tror han vil være et eksempel for mange spillere på hvordan du kan forlenge karrieren din. Når jeg ser tilbake på min karriere så var det den beste tiden i livet mitt. Så du vil gjerne spille så lenge man kan, sier Solskjær.

Les også: Gary Neville: - Han får rødt kort for skaden - ikke for taklingen

På pressekonferansen snakket Solskjær også om forventingene til den nye Champions League-sesongen. Han har kraftig forsterket et lag som i høst skal forsøke å gjøre det bedre enn i fjor, da laget røk ut i gruppespillet. Men det er ikke nødvendigvis nok for Uniteds norske manager.

– For meg er målet å gå hele veien. Vi vet at det blir vanskelig, det er det alltid. Men vi har lagt til litt erfaring og kvalitet i troppen, og forhåpentlig er vi bedre forberedt dette året, sier nordmannen.

Manchester Uniteds kamp mot Young Boys i Champions League starter tirsdag kveld klokken 18.45.