Avaldsnes har hatt en tøff sesong i Toppserien, men i bortekampen mot LSK Kvinner slo Karmøy-laget til og vant 2-1.

Seieren er en stor opptur for Riise og co. som før søndagens kamp hadde ti strake tap i ligaen.

Hanna Dahl ble den store helten med sin scoring i det 89. minutt. Lagkapteinen var også nest sist på Avaldsnes første scoring, da 16 år gamle Ida Mortensen Natvik sendte gjestene i ledelsen i første omgang.

Etter kampen var Riise stolt og rørt over sitt lags prestasjon. Til Haugesunds Avis forteller treneren at noen tårer ble felt etter seieren.

– Dette var en fantastisk prestasjon av oss. Vi visste LSK måtte vinne og vi visste samtidig at vi ville få våre muligheter. Oppgaven ble løst ekstremt bra av spillerne. Vi startet kampen best, sto imot og fikk en veldig god opplevelse.

– Det var en vanvittig deilig opplevelse og selv om vi ikke tar disse tre poengene med oss i sluttspillet, er opplevelsen veldig viktig å ta med oss videre. Det var rørende å oppleve og jeg felte noen tårer i garderoben, for dette betyr så veldig mye for oss, sier Riise.

Les også: Drømmestart for Bohinen

Emma Stølen Godø ble målscorer for et LSK-lag som står i fare for å havne utenfor topp fire.

Kanarifuglene ligger som nummer sju på tabellen, med to poeng opp til Stabæk på 4. plass.

Etter neste runde deles Toppserien opp i to sluttspill. De fire beste lagene skal kjempe om seriegullet. De resterende seks lagene skal i et nedrykks-sluttspill sammen med de to beste lagene i 1. divisjon.

Slik ser tabellen ut med én runde igjen av grunnspillet: