Serbiske Milos Milojevic (39) har ankommet Trondheim i et fly fra Stockholm sammen med agenten sin. Han skal etter alt å dømme sluttføre forhandlingene om å bli Rosenborgs neste trener.

Nidaros har fotografert og filmet Milojevic på Værnes mandag kveld, og vekslet noen ord med ham.

Les også: Rosenborg nær enighet med ny trener - klubbene forhandler om avtale

Overfor lokalavisa hevder Milojevic at han skal «nyte det fine været i Trondheim», og sier han ikke vet hvor lenge han blir i Trøndelag. Deretter ble 39-åringen hentet av RBKs sportslige leder Mikael Dorsin, og kjørt hjem til sistnevnte.

Tidligere mandag kunne Nettavisen avsløre at RBK og Milojevic er nær en avtale om at han overtar jobben på Lerkendal etter Åge Hareide.

Nær avtale

Etter det Nettavisen kjenner til har Rosenborg gitt Milos Milojevic et konkret tilbud som vil gjøre ham til klubbens nye trener. Kilder tett på Lerkendal-klubben opplyser at partene skal være nær enighet om en avtale.

Milojevic har trent Hammarby i Allsvenskan siden i sommer. Han har, etter det Nettavisen og flere andre medier har rapportert tidligere, stilt seg positiv til å komme til Rosenborg.

Les også: Foreslår radikale endringer i norsk fotball: - Forstår ikke at det skal være et problem

Klubbene skal nå være i forhandlinger om en overgang for treneren. Milojevic har kontrakt med Hammarby fram til 2024.

Stockholmsklubben endte på femteplass i Allsvenskan, etter at Milojevic overtok laget i juni. Serberen kom da fra jobben som assistenttrener for storklubben Røde Stjerne.

Knutsen-nei

Åge Hareide takker for seg i Rosenborg etter kommende helgs kamp mot Strømsgodset. Bodø/Glimts suksesstrener Kjetil Knutsen skal ha takket nei til å ta jobben i Trondheim.

Styreleder Ivar Koteng i Rosenborg har bekreftet at RBK skal ha et møte mandag.

- Vi har et berettiget håp om å være på plass til jul. Vi skal ha et møte i dag, men ikke med noen konkrete, sier Koteng til Nettavisen.

I Hammarby er man ordknappe om de har blitt kontaktet av Rosenborg om klubbens trener.

- Jeg har ingen kommentarer om det på det nåværende tidspunkt, sier Hammarby-direktør Richard Von Yxkull i en kommentar til Nettavisen mandag.

Rosenborg slo søndag Stabæk og ligger på fjerdeplass på i Eliteserien med én kamp igjen av sesongen.