RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg ansatter kvinnelig trener

Sist oppdatert:
Siri Marte Hollekim (30) fra Verdal er ansatt som Rosenborgs fysiske trener.

- Jeg føler meg priviligert som får anledning til å være med på dette og gleder meg veldig, sier Hollekim til Rosenborgs egen hjemmeside.

Som nyansatt fysisk trener skal Hollekim prøve å forbedre treningsarbeidet, og legge til rette for at spillerne er best mulig fysisk utrustet.

- Jeg ser det som min oppgave å bidra med optimalisering av treningstiden. All tid skal være verdifull tid, ikke minst den tiden utøverne trener. Og den tiden som ikke benyttes til trening skal brukes aktivt til hvile og restitusjon.

Hollekim har akademisk bakgrunn fra Norges Toppidrettsgymnas, Høgskolen i Oslo, og forventer å fullføre en mastergrad i treningsfysiologi ved NTNU i Trondheim, i løpet av våren 2006. Hun er fra før autorisert fysioterapeut.

Siri Marte Hollekim har en svært variert bakgrunn innen toppidrett. Hun har vært landslagsutøver innen judo, har erfaring fra fysioterapipraksis ved NTG i Bærum, og vært involvert i toppidrettsrelatert arbeid gjennom engasjement ved Mensendieck Klinikken Fysioterapi AS i Oslo. Hollekim har hatt direkte innblikk i fotballspesifikk trening gjennom NTG og som fysioterapeut for Røa Fotballs elitelag.

Hollekim starter sin trenergjerning på Lerkendal fra 1. januar 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere