RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg fortsetter seiersrekka

Foto: Erik Johansen / Scanpix
Sist oppdatert:
Spartas ineffektive angrepsspill tillot den femte strake seieren for trønderne.

SPARTA - ROSENBORG 1-2:

Etter hjemmetapet for Stjernen i slutten av oktober har Rosenborg virkelig fått opp dampen. Tidligere i høst gikk det mye lenger mellom seierne for trondheimsklubben, og om man først vant skjedde det som regel på hjemmeis.

I november er Manglerud Star og Frisk Asker er overvunnet med overbevisende sifre i bortekamper, mens Storhamar, Vålerenga har blitt sendt hjem fra Leangen ishall uten poengfangst.

Lørdag kom den tredje bortetriumfen for Rosenborg denne måneden i Sarpsborg. Mye av æren for det må tillegges gjestenes svenske målvakt Simon Nordh. Han slapp bare inn ett av 33 skudd han fikk mot seg. Sparta vant skuddstatistikken i oppgjøret med 33-19.

- Vi eier de to siste periodene, men det handler om at vi ikke scorer mål, sier Sparta-trener Peter Johansson til Sarpsborg Arbeiderblad.

Han legger til det ikke var noe å utsette på innsatsen til laget hans i de siste to periodene, men at effektiviteten manglet.

Sander Valde scoret kveldens første mål i Sparta Amfi i midtperioden assistert av Inge Stokvik.

Utligningen kom da det bare var litt over fem minutter igjen av tredje periode. 1-1-målet var det Andreas Stene som sto for. Warriors-tilhengerne fikk dermed håp om seier da nullen endelig sprakk. Forventingene ble ikke innfridd.

Kampen måtte avgjøres i suddn death, og snaue fire minutter inn i overtiden ordnet Inge Stokvik ny seier for Rosenborg. Stokviks vinnermål var hans åttende fulltreffer for sesongen, og kom i power play etter assist fra Jim Jackson.

Andre kamper i Getligaen lørdag:
Lillehammer - Manglerud Star 10-4
Vålerenga -Stjernen 5-2
Stavanger Oilers - Frisk Tigers 8-2

Se kampfakta fra alle lørdagens kamper her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere