*Nettavisen* Sport.

Rosenborg helgarderes

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Ingen grunn til å stole på trønderne mot VIF heller. Her er dagens tippetips.

25.04.11 09:56

Søndagskupongen er flyttet til i dag og påskerunden i norsk fotball. Dette skal bli en festdag for fotballen og det er en spennende kupong vi skal tippe. Mange hjemmeseire blir vårt generelle tips. Du ser Rosenborg - Vålerenga på TV 2 klokken 20.00.

Bonuspotten er oppe i 1.800.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Sportspills meny 2. påskedag:
Tippetips: Kan vi stole på RBK?
Oddstips 1: Skeid slår Tromsdalen
Oddstips 2: Hønefoss og Bryne vinner
Se også: Lesernes oddstips mandag

Lever dagens 96-rekker her

Rosenborg - Vålerenga
Rosenborg har spilt 9 offisielle kamper uten seier, og det er uvant kost for trønderne. Selv ikke fire scoringer av Prica holdt til seier mot Lillestrøm. Man ligger nest sist, kun målforskjellen skiller dem fra Sogndal. Dette hadde vel ingen i hele verden trodd at skulle skje før sesongstart. Undrende blikk rettes mot trener Jan Jönsson, som ikke fikk til noe med Stabæk på slutten der heller. Likevel, man viste en del positivt mot Fredrikstad sist til tross for 0-2, og det er selvsagt bare et tidsspørsmål for RBK tar sin første seier.

Når det gjelder dagens tropp ser det ut som det er ut med Bakenga, og inn med eks-VIF spiller Fredheim Holm på topp. Han danner da spisspar med Prica. "Daniel Örlund fortsetter i mål. Mikael Lustig og Micke Dorsin er backer, mens stopperduoen blir Alejandro Lago og Jim Larsen", melder TV2-sporten. På midtbanen skal det trolig ikke gjøres endringer. Boti Goa, Jon inge Høiland og Morten Moldskred er skadet.

Vålerenga vant de to første, men så har det blitt tap mot Stabæk og 1-1 mot Lillestrøm. Trener Andresen var ikke fornøyd etter uavgjort mot Lillestrøm, men sier på klubbens nettsider at han vil være fornøyd med poeng i Trondheim. Og legger raskt til "helst alle tre". Yssouf Koné og Morten Berre er ikkke med til Trondheim.

Vålerengas tropp mot Rosenborg: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Andreas Nordvik, André Muri, Freddy dos Santos, Fredrik Stoor, Håvard Nielsen, Mohammed Fellah, Isaac Boakye, Dawda Leigh, Luton Shelton, Kristofer Hæstad, Stefan Strandberg, Bojan Zajic, Adnan Haidar, Harmeet Singh.

Hver eneste runde hittil har vi trodd, hvertfall undertegnende, at Rosenborg skal bli sitt gamle jeg og vinne. Men det skjer ikke. Så selv om vi tror Rosenborg slår Vålerenga i dag, skal denne kampen helgarderes, så enkelt er det. Rosenborg vant 3-1 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. HUB i kamp 1.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Brann - Molde
Brann kan finne på det meste i årets Tippeliga, ser det ut til. De klarte 3-3 i Haugesund sist, men før det røk de 0-1 hjemme for Fredrikstad. Fine seire over Rosenborg og Lillestrøm før det, og det er god stemning i Bergen. Ojo har tidvis vært imponerende på topp for bergenserne. Sportsklubben forteller på egen nettside at den ellers så sindige fosrvarsspiller Christian Kalvenes pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen mot FK Haugesund og er suspendert i dag. Bjarte Haugsdal kommer inn i troppen, som ellers er skadefri.

Troppen: Håkon Opdal, Piotr Leciejewski, Birkir Már Sævarsson, Lars Grorud, Hassan El Fakiri, Zsolt Korcsmár, Yaw Ihle Amankwah, Bjørnar Holmvik, Rodolph Austin, Carl-Erik Torp, Fredrik Haugen, Erik Mjelde, Bjarte Haugsdal, Kim Ojo, Bentley, Diego Guastavino, Juninho, Nicolás Mezquida.

Molde fikk sin første seier under Soskjærs ledelse hjemme mot Stabæk sist. Det skal bli fint for Solskjær å få litt arbeidsro, selv om han trolig kunne gått halve sesongen uten seier før noen i Molde hadde villet stille spørsmål. Lagets offensive kvaliteter er store, men de har samtidig sluppet inn 3,2,2 og 2 baklengs i kampene hittil. Solskjær har lovet underholdning og offensiv fotball, men Molde måtte altså score tre ganger i på 90 minutter før de vant en kamp. At det kan bli målrikt i dag også, er det liten tvil om. Solskjær mener at kampen fort kan bli preget av hvem som scorer først. Han sier også at Molde har gode nok spillere til å ta kommandoen og styre kampen.

Børre Steenslid er ute i flere måneder etter skaden han pådro seg på La Manga. Vi har ikke sett noen tropp fra Molde denne gangen, og setter også et spørsmålstegn ved Christian Steen, som var skadet sist.

Dette er åpent. Vi registrerer at Molde er Norsk Tippings favoritter på langoddsen, mens folkerekka foreløpig viser at Brann er favoritter på tippekupongen med 47 prosent. Det er ikke lett å stole på Brann, men de har vist mye positivt så langt. Molde har vist at de slipper inn mange mål, men likevel tar poeng siden de scorer mange selv. De er kapable til å score både to og tre ganger på Brann Stadion, men da har kanskje Brann scoret tre eller fire ganger i mellomtiden? HU i kamp 2.

Sarpsborg 08 - Start
Nyopprykkede Sarpsborg har 2-0-0 og målscore 4-0 på to hjemmekamper, mens bortekampene er tapt. Klubben skriver på sin nettside at "på skadefronten er Tobias Henanger fortsatt ute. Glenn Roberts tilbrakte lørdagens trening på ergometersykkel, og er usikker til kampen."

Start leder Tippeligaen etter fire runder. De tapte i Tromsø, men har slått Odd, Godset og Viking. Mot Viking sist fikk de overraskende lett match, men var også effektive. 11-3 i målforskjell etter 4 runder er pent. Ole Martin Årst og Espen Hoff har allerede scoret tre ganger hver.

Birger Madsen og Jesper Mathisen (f) er ute med skade. "Både Brian Priske og Espen Børufsen fikk seg smeller under torsdagens trening på Sukkevann. Duoen var med da Start dro til Sarpsborg i dag, men begge er usikre til morgendagens oppgjør", skriver Aftenbladet.no. Trener Tørum sier at han ikke ønsker å gjøre endringer i laget som slo Viking, men kan bli nødt til å gjøre endringer i forsvarsrekka.

Sarpsborg blir små favoritter på hjemmebane hos oss. De har vist mye fint her, selv om de fort kunne fått noen baklengsmål av Molde. Men, det er serielederne som kommer på besøk, stinne av selvtillit, og her tror vi fort det kommer mål begge veier. Over 2,5 mål må være bankers her, for dem som bruker bookmakerne som tilbyr slike spill. Vi ender på HB her, fordi vi tror på mange mål og begrenset sjanse for uavgjort. HB i kamp 3.

Stabæk - Fredrikstad
Stabæk har slått Rosenborg og Vålerenga hittil, mens Lillestrøm og Molde har blitt for sterke. Stabæk har nå spilt 17 offisielle kamper på rad uten å spille uavgjort. Pall Gunnarsson scoret to ganger i Molde, det lover bra for fortsettelsen selv om det ble tap 2-3.

Budstikka forteller at "ut fra søndagens trening tyder det på at Gilles Ondo erstatter en skadet Johan Andersson på topp. Jørgen Skjelvik, Tor-Marius Gromstad, Torstein Andersen Aase og Palmi Rafn Palmason er ikke med i troppen på grunn av skader. Stabæk-trener Jørgen Lennartsson vil ikke røpe om det er Jon Knudsen eller Jan Kjell Larsen som står i mål. - Spillerne har fått beskjed. Men som vanlig sier jeg ikke noe om laget før kampen", sier Lennartsson til Budstikka.

Fredrikstad spiller som om de alltid har vært et lag på høyeste nivå. De har gjort rent bord på bortebane med seire i Aalesund og Bergen, de spiller fin angrepsfotball og ligger på en fortjent 2. plass på tabellen.

Midtstopper Jørgen Horn er suspendert. Forsvarsdirigent Raio Piiroja er ute med skade. Trolig danner Vidar Martinsen og Jan Tore Ophaug midtforsvaret på Telenor Arena, melder Fredrikstad Blad. Dette er dårlig nytt for Fredrikstad, og man er litt oppgitt siden det gule kortet til Horn var av den unødvendige sorten.

Det står 7-1-2 fordel Stabæk på de ti siste innbyrdes oppgjør. Vi vurderte en HB-gardering i denne, på Fredrikstads evne til å overraske og Stabæks evne til i unngå uavgjortresultater. Men med de defensive fraværene hos bortelaget tror vi mest på hjemmeseieren. Dette blir ingen lett kamp for Stabæk, men vi tror det ender med H i kamp 4.

Tromsø - Odd
Tromsø er ubeseiret og har som i fjor lagt seg til rette godt opp på øvre halvdel. Målvakt Marcus Sahlman har holdt buret rent i tre av fire kamper, men sist ble det bare 0-0 i Sogndal. Dette resultatet skal man nok være brukbart fornøyd med, for Tromsø var tidvis litt på hæla i det de selv betegner som en luftkrig av en kamp. Men Per-Mathias Høgmo tok som vanlig grep og det ga poeng, igjen.

Tromsø hadde skadefritt lag for kampen mot Sogndal og vi har ikke funnet informasjon som tyder på at det er kommet skader i løpet av påsken.

Odd har en seier og et tap på bortebane. 4-1 i Sogndal fikk de ganske lett, mens det ble 0-2 i Drammen mot Godset. De klarte bare 2-2 hjemme mot Aalesund forrige runde.

Odd skriver på egen nettside: "Kun Fredrik Semb er uaktuell for spill for Odd mandag. Mattias Andersson er friskmeldt og klar for innsats om Fagermo velger å bruke han. Fagermo har varslet endringer i angrepsrekka etter siste kamp, men holder kortene tett til brystet. Flere spillere er klare til å innta førsteelleveren, f.eks er Erik Midtgarden og Snorre Krogsgård mer enn klare til å steppe inn."

Odd røk 1-3 i nord i fjor, men har tradisjoner for å så til noe mot Tromsø, uansett bane. Det skal vel bli H igjen, så sterke som Tromsø er nå, med Rushfeldt som jager toppscorer-rekorden i Tippeligaen. Men når folkerekka viser 69-18-13, kan det se ut som troen på Tromsø er vel stor hos tipperne. Vi garderer HU i kamp 5 for premienes skyld.

Viking - Strømsgodset
Viking sliter litt med stabiliteten og røk 0-4 for Start forrige runde. Da står de med 1-1-1 på de tre siste, og seiren kom der vi minst ventet den, i Fredrikstad. "Vi har ikke fått den starten på Tippeligaen som vi håpet på. I dag var vi ikke gode nok. Vi må bli mer stabile, vi kan ikke holde på sånn som dette", sa målvakt Jarstein etter 0-4 i Kristiansand. Patrik Ingelsten er ute for Viking.

Strømsgodset har innfridd med full pott på hjemmebane og null poeng borte. Kjenner vi laget rett, kan denne statistikken holde seg i mange runder fremover. Noe av grunnen ligger nok i kunstgressdekket i Drammen. Her spiller de så kjapt og presist at motstander faller av. Dette klarer de sjelden gjenta på gressbaner rundt omkring, selv om de gjerne prøver.

Strømsgodset skriver på egne nettsider: Eneste forandring i troppen fra hjemmekampen mot Sarpsborg 08 er at Alfred Sankoh kommer inn i troppen på bekostning av Stefan Johansen.

Troppen: Adam Larsen Kwarasey, Lars Stubhaug,Lars Sætra, Glenn Andersen, Krister Aunan, Alexander Aas, Kim Andre Madsen, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh, Anders Ågnes Konradsen. Mohammed Abu, Fredrik Nordkvelle, Omar Elabdellaoi, Muhamed Keita, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Eirik Markegård.

Innbyrdes oppgjør:

04.10.2010 Viking - Strømsgodset 3 - 1
28.03.2010 Strømsgodset - Viking 2 - 1

Det ble to hjemmeseire mellom disse forrige sesong. Nå skal Viking skal reise kjerringa etter det som var et flaut tap sist, og vi forventer et Viking som er klart fra start og går offensivt til verks. Det som er synd er at man aldri kan regne med Viking. De har et sterkt mannskap og gjør enkelte gode kamper, men skuffer med så jevne mellomrom at det snart blir tradisjon. Men nå dummet de seg ut sist, så da satser vi på at de slår tilbake i dag. Så kommer det nok et tap igjen ganske snart, så fort de har gjort en brukbar kamp igjen. Godset-trener Deila har aldri vunnet i Stavanger. H i kamp 6.

Aalesund - Sogndal
Aalesund har alt i alt ikke overbevist hittil, selv om det ble 2-2 mot Odd forrige runde og 1-0 hjemme mot Haugesund før det. Men det er bedring å spore etter to tap innledningsvis, og som klubben melder på egen nettside så er poengsankingen nå for alvor i gang. Demar Phillips og flere andre viser bedre form nå. "En tilnæmet skadefri stall er klar for å gi jernet", fortelles det også.

Sogndal har fått det tungt etter opprykket og ligger sist. 2-7 i målforskjell er ikke moro, men de viste da gode takter hjemme mot Tromsø sist og fikk med seg ett poeng etter 0-0.

Kaptein Eirik Bakke er ute med en mindre alvorlig skade, mens Even Hovland er tilbake og blir visekaptein i dag.

Aalesund har hatt et godt tak på Sogndal opp gjennom årene, det være seg cup eller 1. divisjon. De fem siste i Aalesund har endt 3-1, 2-0, 3-0, 5-0 og 2-1, og faktum er at Sogndal aldri har vunnet på Color Line Stadion. Aalesund er ikke et lag vi liker å gi full tillit, men mot Tippeligaens tilsynelatende svakeste lag tar vi sjansen, hvertfall på en 96-rekker. H i kamp 7.

Bryne - Asker
Bryne fikk kjørt seg borte mot Ranheim, men etter hvert, og i overtall, tok de tak og utlignet til 2-2. Dermed er de stadig ligaledere. Forrige hjemmekamp slo de Randaberg 7-0, og vi sier det for hverken første eller siste gang, Helle og Høiland er et giftig angrepspar. I tillegg har man et lag som fungerer i alle ledd, og til forskjell fra forrige sesong, da Bryne var ensbetydende med mål i øst og vest, har man nå holdt nullen i to av tre spilte.

Vi tyr som vanlig til jbl.no for info om Bryne, og denne gangen fortelles det at "etter søndagens formasjonstrening å dømme, går trener Tommy Bergersen som ventet tilbake til 4-4-2-formasjonen. Håkon Stenersen må stå over med strekk, og dermed ligger det an til at Henning Romslo tar plassen ved siden av Kai-Ove Stokkeland på sentral midtbane."

Brynes tropp, fra jbl.no: Anders Kristiansen - Vegar Landro, Tommy Eide Møster, Christer Fjellstad, Aleksander Midtsian - Klaus Vikesdal Petersen, Henning Romslo, Kai-Ove Stokkeland, Marius Helle - Kai Risholt, Tommy Høiland.

Asker har åpnet med 1-2-0 og bare ett baklengsmål. Dette er sterkt av et nyopprykket lag. Det ble 0-0 hjemme mot Strømmen sist. Asker-trener Gaute Larsen sier man drar til Jæren for å ta poeng, men også at bortekampen mot Bryne trolig er årets vanskeligste oppgave.

Joyce (f) ble utvist mot Strømmen og er suspendert. Han er stattes av Jørgen Sandberg. Kristoffer Tollås (m) er tilbake fra skade og med i troppen.

Asker har et spennende lag med en god del kvalitet, og det har vist seg vanskelig å slå dem. Men før eller siden kommer det et tap, og vi tror det kommer på Jæren i dag. Hjemmelagets angrep skal være i stand til å score minst én gang selv på Askers solide defensiv. Om det blir noen stor seier slik som mot Randaberg er vi ikke sikre på, for Asker kommer nok til å legge an en noe defensiv stil og det er de ganske gode på. Likevel markeres uten tvil en H i kamp 8.

Hønefoss BK - Løv-Ham
Hønefoss regnes som en god kandidat til å vinne Adeccoligaen, og har ikke skuffet, men heller ikke blåst publikum overende med finspill etter 0-0 mot Sandefjord, 1-1 mot Hødd og 2-0 mot Randaberg. I HBK meldes det om et skadefritt mannskap, skriver Ringeriksavisa, og fortsetter "Trenerne kan velge spillere fra øverste hylle, men tempo og presisjon bør heves adskillige hakk dersom det skal bli full pott."

Løv-Ham skal nok en gang gjøre mye ut av lite, noe de klarte meget godt forrige sesong. Men nå ser det enda vanskeligere ut. De klarte 2-2 hjemme mot HamKam sist, men tapte for Asker og Ranheim før det. Man mener selv man hadde fortjent bedre, og det kan vi være enige i, men på den annen side er flaks/uflaks-elementet en stor del av fotballen. Endre Hansen var eneste spiller ute med skade sist, og vi har ikke hørt noe nytt fra Løv-Ham etter det.

Her tror vi hjemmelaget viser at de holder en høyere klasse enn Løv-Ham og vinner dette ganske så greit på hjemmebane. Denne skal ikke være nødvendig å gardere og er også interessant med tanke på oddsspill. H i kamp 9.

Kongsvinger - Hødd
Kongsvinger har vunnet hjemmekampen mot Mjøndalen, men tapte begge bortekampene sine, mot Sundet og Alta. Vi hadde trodd de skulle klare minst ett poeng i skogsderbyet mot Sundet, men de skapte lite og enn så lenge står man med 0 poeng på bortebane. "Vi er ikke fornøyde. Det ser ut som vi ikke har vært tilstede – ikke klare til kamp. Nærmest fraværende" sa trener Per Brogeland etter tapet i Nybergsund. Nå er det kamp på Gjemselund, og her er man tradisjonelt sterke på dette nivået.

Sentrale Adem Güven sliter etter et overtråkk, og testes lørdag på om han blir klar, skriver KIL på egen nettside. Det skal være gode muligheter for at han blir det. Kai Olav Ryen (f) er langtidsskadet, ellers ser det bra ut.

Hødd har åpnet meget godt. På bortebane har man spilt 2-2 mot Hønefoss. "Starten har vore veldig bra, kanskje litt i overkant av det vi hadde trudd på førehand. Vi er ubesigra etter tre kampar, og det er veldig bra", sier trener Lars Arne Nilsen til Sunnmørsposten. Målet for sesongen er å unngå nedrykk.

Kaptein og forsvarsspiller Fredrik Klock er ute med skade. Fra før er Vegard Heltne (a), Dag Roar Ørsal (m) og Thomas Lid Kleppe (f) og disse kan nok være ute en stund til.

"Grunna økonomi reiser ikkje Hødd nedover med fleire enn fire innbyttarar, keeper inkludert", melder Vikebladet.

Troppen: Ørjan Nyland, Ruben Brandal, Steffen Moltu, Ørjan Engen Grimstad, Akeem Latifu, Sivert Nilsen, Bendik Torset, Erik Sandal, Christian Mork, Adama Diomande, Kazeem Ahmed, Michael Karlsen, Espen Standal, Jan-Lennart Urke og Emil Viddal.

Et antagelig hevnlystent Kongsvinger på hjemmebane bør kunne levere godt nok til å slå Hødd. Bortelaget har imponert, men falt litt ned mot Mjøndalen sist til tross for at de fikset 2-2. Det er også bra at man slår Bodø/Glimt og tar poeng mot Hønefoss, men med all respekt for disse to, så mener vi Kongsvinger borte er en mye tøffere oppgave. H i kamp 10.

Mjøndalen - Sandefjord
Mjøndalen klarte 2-2 i bortekampen mot Hødd, det hadde vi ikke trodd. Treneren varslet på forhånd at det spillemessige ser bedre ut enn på lenge, og Mjøndalen ser ikke ut til å være noe utpreget bunnlag denne sesongen. De vant 5-2 hjemme mot Sundet sist de var i aksjon på Nedre Eiker. Det er litt røffe baneforhold her for tiden, i følge rapportene, men det har sikkert blitt grønnere gress etter en påske med finvær. Trener Vegard Hansen var brukbart fornøyd med kampen på Høddvoll, der man tok kommandoen fra start og gjorde en sterk 1. omgang.

Bernstein er ute for sesongen, dessverre, og andre navn på skadelisten er Larsen (tilbake i august) og Reinoso. Helton er på vei tilbake, men spiller trolig ikke denne. Granaas, derimot, kan være tilbake.

Sandefjords mål er en direkte retur til Tippeligaen. De har åpnet med uavgjort mot Glimt og Hønefoss, og 3-1 hjemmeseier mot Alta forrige runde. Trener Patrick Walker ønsker seg en sterk kollektiv prestasjon i dag, noe som er nødvendig for å vinne på Nedre Eiker. Han starter trolig med samme lag for fjerde gang på rad. "Vi tar ikke ut laget før mandag, men jeg tenker ikke forandringer i utgangspunktet. Gledelig sist var det å se innbytterne komme inn og virkelig gi laget noe. Vi har sultne spillere som vil prestere godt 2. påskedag, vi gleder oss til ny kamp", sier Walker på klubbens nettside.

Mjøndalen ser ganske stabile ut per i dag, til tross for at det er en del nytt i troppen. Mjøndalen må nesten ha en dårlig dag for å tape på hjemmebane, og vi tror dette kan bli vanskelig for Sandefjord. Når bortelaget er favoritter med 42 prosent på folkerekka i skrivende stund, frister det enda mer å gå for outsideren. HU i kamp 11.

Strømmen - Ranheim
Det er duket for toppoppgjør på Strømmen. Hjemmelaget er ubeseiret etter tre runder, Sandnes Ulf er slått her og Randaberg borte, mens det ble 0-0 i Asker sist. "Prestasjonsmessig har det vært mye positivt. Der har vi vært bedre enn i fjor", sier trener Thomas Berntsen til rb.no.

Nordnes (f) og Hagen (a) var tilbake mot Asker, men ikke 100 prosent i slag, i følge trener Berntsen. Nå skal de være tilbake for fullt, sammen med fjorårets toppscorer Andreas Moen. Gøran van den Burgt (m) er suspendert etter rødt kort sist, og erstattes av Francois Yabre eller Jonas Rygg.

Ranheim har åpnet med solid defensivt spill og vunnet 1-0 mot Løv-Ham og HamKam i de to første. Sist ble det 2-2 mot Bryne i en vanskelig kamp. Her var man gode offensivt også og ledet 2-0, men måtte slippe Bryne til utover i kampen, da man ble redusert til 10 mann. Det var straffer og kort begge veier, og det var Simen Wangberg (f) som fikk to gule og ble sendt av.

Innbyrdes oppgjør:

05.09.2010 Strømmen - Ranheim 1 - 0
06.06.2010 Ranheim - Strømmen 0 - 0

Strømmen stiller sterkt her, minus van den Burgt vel å merke, men de skal kunne slå godt fra seg på hjemmebane. Dagens motstander er trolig bedre enn de tre de har møtt hittil. Strømmen blir bare små favoritter, mot et Ranheim som er gode defensivt og taktisk. Åpent, og vi prøver HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 25.04.2011 17:55
1. Rosenborg - Vålerenga H U B
2. Brann - Molde H U
3. Sarpsborg 08 - Start H B
4. Stabæk - Fredrikstad H
5. Tromsø - Odd H U
6. Viking - Strømsgodset H
7. Aalesund - Sogndal H
8. Bryne - Asker H
9. Hønefoss BK - Løv-Ham H
10. Kongsvinger - Hødd H
11. Mjøndalen - Sandefjord H U
12. Strømmen - Ranheim H U

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 25.04.2011 17:55
1. Rosenborg - Vålerenga H U B
2. Brann - Molde H U B
3. Sarpsborg 08 - Start H B
4. Stabæk - Fredrikstad H
5. Tromsø - Odd H U
6. Viking - Strømsgodset H
7. Aalesund - Sogndal H U
8. Bryne - Asker H
9. Hønefoss BK - Løv-Ham H
10. Kongsvinger - Hødd H
11. Mjøndalen - Sandefjord H U
12. Strømmen - Ranheim H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.