RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Rosenborg mestcorende i media

Rosenborg er både vinner og taper i mediene. Laget er suverent mest omtalt i 5.265 oppslag, men er også klubben som må tåle mest negativ omtale til tross for seier i Tippeligaen. Lyn er den desiderte taperen.

Saken hvor Ola By Riise får sparken som trener er hovedgrunnen til den store negative andelen omtale, men mediene er negative til RBKs utvikling i forkant også.

- Det er jo et paradoks når mange medier på kommentatorplass er negative til hvordan utviklingen i RBK har vært under Ola By Riise, for så være negative til RBK når klubben prøver å gjøre noe for å snu denne utviklingen, sier Thomas Heiberg Johansen

Lagene fra Vestkanten er tapere i media. Lyn er laget som har desidert minst omtale under hele 2004-sesongen. Mens Rosenborg er omtalt i 5.265 oppslag, er FC Lyn Oslo kun omtalt i 1.568. Faktisk er RBK mer omtalt enn Stabæk, Molde og Lyn til sammen under 2004-sesongen i Tippeligaen.

Årets to presseprofiler blant spillerne er Erik Hagen i VIF og Ragnvald Soma i Brann. Disse to spillerne er mest omtalt ved siden av Erik Hoftun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere