Etter det Nettavisen erfarer har Rosenborg gitt Milos Milojevic et konkret tilbud som vil gjøre han til klubbens nye trener. Kilder tett på Lerkendal-klubben opplyser at partene skal være nær enighet om en avtale, men at ingenting foreløpig er signert.

Etter det Nettavisen forstår har Rosenborg handlet raskt og tilbudt jobben til Milojevic.

Milojevic skal, som Nettavisen og flere andre medier tidligere har rapportert, være positiv til å ta over Rosenborg, men det skal fremdeles gjenstå ting som må løses.

Serberen har selv ikke besvart Nettavisens henvendelser mandag.

Trondheimsklubben må nå komme til enighet med Hammarby om en avtale for å kjøpe fri Milojevic før 39-åringen kan signere for klubben. Rosenborg skal allerede være i dialog med Stockholms-klubben, men de skal foreløpig ikke kommet til noen enighet.

Etter Nettavisen forstår er klubbene i konkrete forhandlinger om en avtale som vil gjøre 39-åringen til Rosenborg-trener etter at Hareide takker for seg etter kommende helgs kamp mot Strømsgodset. Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen skal ha takket nei til å ta jobben i Trondheim.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier styreleder Ivar Koteng til Nettavisen om det medfører riktighet at de har blitt informert om at Kjetil Knutsen har takket nei til klubben.

Han vil heller ikke kommentere om Rosenborg har kommet til enighet med en annen kandidat eller er i forhandlinger med en utenlandsk klubb om å kjøpe noen fri.

- Vi har et berettiget håp om å være på plass til jul. Vi skal ha et møte i dag, men ikke med noen konkrete, sier Koteng videre til Nettavisen.

Rosenborgs sportslige leder Michael Dorsin skriver følgende i en sms til Nettavisen mandag:

- Jeg har ingen kommentar til trenerspørsmålet.

Nettavisen har også forsøkt å få en kommentar fra daglig leder Tove Moe Dyrhaug mandag. Foreløpig uten å lykkes.

Hammarby-leiren er fåordige om de har blitt kontaktet av Rosenborg om klubbens trener.

- Jeg har ingen kommentarer om det på det nåværende tidspunkt, sier Hammarby-direktør Richard Von Yxkull i en kommentar til Nettavisen mandag.

Klubbens sportssjef Jesper Jansson har ikke besvart våre henvendelser.

Rosenborg slo søndag Stabæk og ligger på 4. plass på tabellen i Eliteserien med en kamp igjen av sesongen.