RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg stenger garderoben

Sist oppdatert:
Sportsreporter Line Oddekalv slapp ikke inn i RBK-garderoben. Nå stenger Rosenborg garderoben for alle media etter kritikk fra likestillingsombudet.

Likestillingsombud Kristin Mile hevdet tidligere onsdag overfor NRK at Rosenborg brøt loven da de nektet Kanal 24s reporter Line LAusnes Oddekalv adgang til garderoben, slik hennes mannlige kolleger fikk lov til.

Endre Storholt, markedssjef i Rosenborg, sier at klubben kommer til å rette seg etter kritikken.

- Hvis media er veldig opptatt av at det skal være likhet for mannlige og kvinnelige reportere, så vil vi selvfølgelig se til at det blir ivaretatt. Da blir garderoben stengt for media, og så får journalistene treffe spillerne etter at de har skiftet, sier han til NTB.

Det var etter seriefinalen mellom Rosenborg og Lyn at Kanal 24s kvinnelige reporter ble kastet ut av Rosenborg-garderoben.

- Vi kan ikke leve med at hun ikke får samme arbeidsvilkår som mannlige reportere, sa nyhetsredaktør Håkon Borud etter den hendelsen.

Nyhetsredaktøren viser til at Line Lausnes Oddekalv får slippe inn i garderober andre steder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere