RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Rosenborg varsler om oppsigelser

Sist oppdatert:
RBK gikk 26 millioner kroner i minus i 2011.

Rosenborg informerte tirsdag sine ansatte om at planlagte nedskjæringer kan få dramatiske konsekvenser. Det bekrefter konstituert daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

- Jeg bekrefter at det går mot nedbemanning på Lerkendal, sier Moe Dyrhaug til VG Nett.

Kampdagene har skylden
Rosenborg må ifølge Adresseavisen kutte 30 millioner etter et anslått underskudd i 2011 på 26,3 millioner kroner, og nå kan det gå mot oppsigelser i Rosenborg-organisasjonen.

Ifølge styreleder Terje Svendsen er det først og fremst inntektene knyttet til kampdager som har sviktet, og Rosenborg opplevde tilskuersvikt ved flere av fjorårets hjemmekamper.

Rammer sportslig avdeling
Antall ansatte vil reduseres med rundt ti årsverk. I perioden 26. januar til 18. februar vil alle fast ansatte få mulighet til å søke på sluttpakke, skriver Adresseavisen.

Trolig vil halvparten av kostnadsreduksjonen skje i sportslig avdeling, melder Tove Moe Dyrhaug.

Påtroppende daglig leder Hroar Stjernen sier i en kommentar til VG Nett at han ikke kan uttale seg om saken ettersom han ikke begynner i jobben før i mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere