Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg ydmyket i Stavanger

Berisha-brødrene sentrale i Vikings storseier.

VIKING - ROSENBORG 4-0: Fire forskjellige målscorere og flyt offensivt. Dette har ikke vært dagligdags for folket på Viking stadion de siste årene.

Søndag skjedde det. Og det skjedde i tillegg mot Rosenborg.

André Danielsen ga siddisene ledelsen på straffe, mens Valon Berisha ordnet 2-0 etter en drøy halvtime. Umiddelbart etter pausen økte nyervervelsen Henri Anier til 3-0.

Like før slutt dundret innbytter Veton Berisha inn stavangerlagets fjerde. Fulltrefferen kom etter en følsom pasning fra storebror Valon.

- Vi har alltid spilt sammen. Får vi flere sjanser samtidig på banen kan det fort bli flere slike kombinasjoner. Vi kjenner hverandres bevegelser og tanker veldig godt, og det er en fordel for oss, sier Veton Berisha til Vikings nettsted.

Viking-manager Åge Hareide vil at spillere og tilhengere skal få glede seg over seieren, men understreker at kampen ikke betydde noe.

Først i serieåpningen mot Sandnes Ulf om en uke er det alvor.

- 4-0 var nesten for mye av det gode. Men vi fikk alt vi ønsket oss. Alle spillerne var godt involvert og jobbet steinhardt. Det var viktig og en tilfredsstillelse, sier Hareide til Aftenbladet.no.

Også andre steder i landet ble det spilt treningskamper med lag fra Tippeligaen involvert. Lillestrøm slo Tromsø 2-0 på Alfheim etter mål av klubbens nye midtstopper Espen Nystuen og Björn Bergmann Sigurdarson.

Sandnes Ulf fikk besøk av Start, men klarte ikke å slå adeccoligaklubben. Gilles Ondo sendte de lyseblå foran, men Espen Hoff utlignet for Start.

Oppgjøret mellom Vålerenga og Fredrikstad endte målløst.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget