RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborgs comeback

(FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Vålerenga så ut til å komme sensasjonelt tilbake, da Vidar Riseth ble kampens hovedperson.

Rosenborg - Vålerenga 3-2

Rosenborg så ut til å gå mot en grei seier med 2-0 til pause, men plutselig var det som om trønderne skrudde av maskineriet da Alexander Mathisen reduserte for Vålerenga.

Se alle målene her

Deretter kom kampens hovedperson, Vidar Riseth, i fokus for første gang. Med en klønete hands ga RBKeren Grindheim en enkel scoring i form av straffe.

Det tok likevel ikke mange minuttene før samme mann rettet opp for feilen, og sendte Lerkendal tilbake i ekstase. Etter en corner fikk Dorsin ballen på høyrekanten og slo inn til en Riseth som virkelig ville ha scoring.

Dytt i ryggen
- Jeg tenkte at dette var fullt mulig, og ga alt. Vi kjørte på og tok over, og da var det ekstra moro å få inn seiersmålet, sier Riseth etter at han nærmest stupte inn seiersmålet.

På spørsmål om Vålerengas straffe skylder han på en dytt i ryggen.

- Det var mange dueller mellom meg og Wæhler i løpet av kampen. Da jeg skulle gå opp og heade fikk jeg en dytt i ryggen, forklarer han.

Også trener Knut Tørum var fornøyd med kampen.

- Vi trøbler litt innimellom, men god effektivitet ble avgjørende. 2-0 til pause var godt betalt, sier Tørum, som mener det var unødvendig å slippe Vålerenga inn i kampen igjen. Likevel kommer han ikke fra å rose Riseth.

- Dette er en veldig deilig følelse å ta med seg videre. Riseths vinnervilje er eksemplarisk, og vi kan nå veldig langt med slik stå-på-vilje, tror Tørum

Gedigne feil
Naturlig nok er stemningen litt mer nedstemt i den motsatte leieren.

- Vi gjør gedigne feil, og da kan vi ikke regne med poeng. Mange av Rosenborgs sjanser er vår feil, sa en småirritert Kjetil Rekdal etter kampen.

Også Christian Grindheim var skuffet etter tapet.

- Det var jevnt de første 20 minuttene, deretter gikk det nedover. Det var surt. Da vi kom tilbake var jeg sikker på ett poeng. At vi taper er bittert, sier Grindheim, som nå tror Vålerenga må kjempe om overlevelse i Tippeligaen. Rosenborg melder han imidlertid velfortjent med i gullstriden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere