Rosenborgs trippel

Foto: (FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)

Marek Sapara og Steffen Iversen er blitt gullkombinasjonen til Rosenborg. Nå er de på rundens lag for andre runde på rad - og får med seg Roar Strand.

03.10.06 10:30

Marek Sapara har vist seg å være et gullkjøp for Rosenborg. Han har spilt fire kamper i serien og én i cupen - og vært blant Rosenborgs aller beste hver gang.

På Lerkendal ser man både løpskraften til Roar Strand, teknikken til Ørjan Berg og hovmesterblikket og pasningsferdighetene til Bent Skammelsrud når den vesle slovaken svinger seg på gresset.

Manna fra himmelen
Og hvis noen skulle være i tvil: Det er manna fra himmelen i trønderriket. Det er det også at den hjemvendte sønnen Steffen Iversen dyrkes og blomstrer på topp.

Nå er duoen sammen på rundens lag for andre runde på rad. Og det er kanskje ikke så rart. De to lysluggene har funnet tonen. I trøndernes vedvarende seierssang i høst, har refrenget vært Sapara - Iversen - MÅL.

RBK-dominans
Roar Strand er også inn på rundens lag, og gjør dermed RBK-dominansen total. Ingen andre klubber er inne med mer enn én spiller denne gangen.

Verdt å merke seg er at Pelle Nilsson er tilbake i det gode selskap. Odd-stopperen gjorde en av sine svakeste kamper for sesongen i 0-4-tapet for Rosenborg mandag i forrige uke, men slo tilbake med storspill mot Brann denne gangen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.