*Nettavisen* Sport.

Roser Solskjærs betydning

Foto: (SCANPIX)

En nøyere studie av Brasil-kampen viste også at Ole Gunnar Solskjær spilte en glimrende kamp for Norge.

22.08.06 16:20

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Etter å ha vært ute med skade i to år, returnerte Ole Gunnar Solskjær til landslaget mot Brasil. Han fikk 45 minutter, men det var likevel nok til å overbevise de fleste om at plassen er vel fortjent. Pressen skrøt. Mannen i gata også. Og da landslagsledelsen så nærmere på Solskjærs prestasjon, var den også så god som alle fikk inntrykk av.

Landslagssjef Åge Hareide gleder seg til fortsettelsen.

- Han hadde rette bevegelser, var god med ballen og hadde rett innsats. Nå skal vi jobbe med å få ham og John til å bli enda bedre sammen, sier landslagssjefen til TV 2 Nettavisen.

Det er imidlertid ikke kun innsatsen på banen Hareide roser. Betydningen av det å bare være Solskjær er stor.

- Med Solskjær i troppen ble det entusiasme innad i troppen, samtidig som det ble det utad også – for de på tribunene og de som så kampen. Det betyr mye når en som har vært med på så mye kommer tilbake og signaliserer at dette her vil han virkelig være en del av, sier Hareide.

Solskjær fikk 30 minutter som innbytter da Manchester United slo Fulham 5-1 i seriepremieren. Før EM-kvalifiseringskampene mot Ungarn og Moldova kan han også få spilletid mot Charlton og Watford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.