RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rösler fryktet for jobben

Sist oppdatert:
En særdeles skuffet Uwe Rösler stormet i garderoben sekunder før NM-finalen mot Molde var avgjort. Idet han var på vei inn i dusjen, kom han på manager Jan Åge Fjørtofts beskjed et par dager i forveien.

ULLEVAAL (TV 2 NETTAVISEN): LILLESTRØM – MOLDE 2-4:

- Alle hilser på Kongen etter kampen. Gjør du ikke det, så mister du jobben, ga en streng Fjørtoft Lillestrøm-trener Uwe Rösler beskjed om.

Tross resultatene i år, med fjerdeplass, medaljeflirting og cupfinale, er den 36 år gamle tyskeren inne i sin første trenersesong, og han har ved et par anledninger blitt kalt inn på Lillestrøm-styrets kontor for å måtte forklare enkelte skuffende resultater.

Röslers jobb er på ingen måte verken selvsagt eller evigvarende, og brått ble tyskeren veldig stresset.

- Jeg løp ut i slippersene mine, og lurte på om jeg måtte opp til Kongen med den påkledningen, sier Rösler med et smil.

En time etter finaletapet har den verste skuffelsen lagt seg, og Rösler kan spøke litt med det som han like i forveien beskrev som en av de verste dagene i hans liv.

- Heldigvis var det bare spillerne og trenerne for det vinnende laget som måtte opp, så jeg slapp å møte Kongen i slippers – og jeg har heldigvis fortsatt en jobb!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere