RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Rösler klar for engelsk klubb

Sist oppdatert:
Den tidligere tippeligatreneren bekreftes som Brentfords nye manager.

Tyske Uwe Rösler, som fra 2005 til 2010 trente de norske klubbene Lillestrøm, Viking og Molde, har skrevet under en toårskontrakt med League One-klubben Brentford.

- Jeg er henrykt over å ha blitt valgt, sier Rösler til BBC Sports.

Han overtar jobben til Nicky Forster, som har hatt det midlertidige ansvaret på Griffin Park siden februar. Brentford ble nummer elleve i den engelske andredivisjonen denne sesongen.

- Jeg har lenge hatt et ønske og en intensjon om å trene en engelsk klubb, og etter å ha vært i samtaler med Brentford, ble det klart at de har den samme driven, de samme ambisjonene og samme visjon om å lykkes, sa 42-åringen etter at signeringen ble offentliggjort fredag.

- Jeg er kjempeglad, og gleder meg til å møte spillerne å ta fatt på forberedelsene til utfordringene som venter.

Rösler spilte fire sesonger som spiss for Manchester City, og har også vært i klubber som Southampton og West Bromwich. Han avsluttet spillerkarrieren i Lillestrøm, før han ble trener for tippeligaklubben i 2005.

Han trente både kanarifuglene og Viking til topp-fireplasseringer i den norske eliteserien, og hjalp forrige sesong Molde til å unngå nedrykk, med seks seiere på de siste åtte kampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere