RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rösler vil trene Lillestrøm

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Uwe Rösler har vunnet kampen mot kreften og vil nå tilbake på fotballbanen. Men det er ikke den eneste målsettingen tyskeren har satt seg.

Uwe Rösler har vunnet den tøffe kampen mot kreften og venter nå bare på den endelige beskjeden fra legene.

- Om en uke får jeg den endelige meldingen, da erklæres jeg helt frisk. Det har vært en vond og tøff tid, men jeg klarte meg gjennom det - og jeg mener at jeg har vokst og blitt sterkere gjennom sykdommen. Med en gang jeg fikk diagnosen, visste jeg at dette skulle jeg klare. Legene sa at jeg hadde gode sjanser. Fra før av så jeg på meg selv som en mentalt veldig sterk mann. Men nå er jeg enda sterkere, og fysikken min har også hjulpet meg, forteller han til VG.

Nå vil han vise at han kan spille fotball igjen.

- Det er blitt viktig for meg å vise at kreft ikke nødvendigvis tar livet ditt, og at det faktisk går an å komme tilbake til idretten - selv om jeg ikke har hørt om andre med min type kreft som har klart det, sier Rösler.

Og når Arne Erlandsen går av som trener for Lillestrøm etter neste sesong, står han klar til å overta jobben.

- Jeg kjenner klubben, spillerne og kulturen. Til våren har jeg den høyeste trenerutdannelsen i Tyskland. Derfor tør jeg også å si at jeg ønsker jobben i LSK når Arne Erlandsen går av etter neste sesong, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere