Gå til sidens hovedinnhold

Roubaix-favoritt krasjet igjen

To krasj på to dager for Fabian Cancellara.

Fabian Cancellara har krasjet for andre dag på rad i oppkjøringen til Paris-Roubaix, men en talsmann for RadioShack-laget hans rapporterer at skadene ikke er alvorlige.

Cancellara falt på brosteinen under en rekognosering av Paris-Roubaix-ruten torsdag morgen. Den sveitsiske rytteren falt på sin venstre side, som han også gjorde i Scheldeprijs onsdag ettermiddag.

Se video av fallet lenger nede i artikkelen.

- Plutselig lå han der, fortalte RadioShacks pressesjef Tim Vanderjeugd til Sporza.

- Men skaden er ikke så ille. Det er ingenting alvorlig galt. Han kom inn i bilen etter litt, men han kom etter hvert tilbake på sykkelen.

Cancellara falt da han prøvde ut Hornaing-sektoren i nærheten av Wandignies-Hamage med lagkameratene sine torsdag morgen. I neste del av rekognoseringen satt han i bilen sammen med sportsdirektør Dirk Demol, men var tilbake på sykkelen sin igjen på sektoren ved Orchies, omtrent 50 kilometer før velodromen i Roubaix.

Cancellara er den overveldende favoritten til å vinne Paris-Roubaix kommende søndag etter å ha seiret i både Flandern rundt og E3 Harelbeke. Sveitseren vant Helvete i Nord tilbake i 2006 og 2010, og kom på andreplass i 2008 og 2011.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken