Roy Keane: - Spillerne vil kaste Solskjær under bussen

SVIKTENDE FORM: Ole Gunnar Solskjær har vært vitne til en formdupp hos Paul Pogba og sine øvrige spillere den siste tiden.

SVIKTENDE FORM: Ole Gunnar Solskjær har vært vitne til en formdupp hos Paul Pogba og sine øvrige spillere den siste tiden. Foto: Jon Super/rex (Rex Shutterstock)

Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane gikk hardt ut mot dagens United-spillere da han gjestet Sky Sports' studio i forbindelse med onsdagens møte mellom United og Manchester City.

24.04.19 22:58

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 0-2:

Manchester United viste tidvis oppløftende takter i første omgang mot Manchester City, men i andre omgang tok gjestene over og vant 2-0 etter mål av Bernardo Silva og Leroy Sané.

Les mer om kampen her

Ole Gunnar Solskjærs elever har vist sviktende form den siste tiden, og før kampen var tidligere United-kaptein Roy Keane ikke nådig i sin omtale av spillerne.

- Vil kaste ham under bussen

Keane mener spillerne fikk José Mourinho fjernet og at de ikke vil nøle med å gjøre det samme med Ole Gunnar Solskjær.

- Dette er de samme spillerne som kastet Mourinho under bussen. De vil gjøre nøyaktig det samme med Ole. Slike spillere forandrer seg ikke. Det er for mange bløffere i denne klubben, for å få United tilbake til toppen. At vi snakker om at United prøver å klare fjerdeplassen viser at standardene har endret seg de siste årene - både på og utenfor banen.

FORBANNET: Roy Keane la lite imellom da han omtalte dagens Manchester United-spillere. Foto: Matt Bunn/bpi/rex (Rex Shutterstock)

Iren, som vant sju Premier League-titler med klubben mellom 1994 og 2003, mener det må være flaut for Solskjær å diskutere om spillerne er motivert nok.

- Forhåpentligvis er dere i studio enig med meg her, det er ikke opp til manageren å motivere spillerne. Du må motivere deg selv. Du må være klar til å spille kamp, og det faktum at Ole må diskutere dette de påfølgende dagene etter sist kamp, må gjøre ham flau.

- Tror ikke et ord Pogba sier

Særlig Paul Pogba fikk gjennomgå av den tidligere United-kapteinen. Etter at et intervju med franskmannen ble spilt av i studio, uttalte Keane følgende:

- Jeg ville ikke trodd et ord han sier. Det er ingen mening bak dette. Jeg tror ikke han selv trodde på hva han sa der. Hvis du vil være en god lagkamerat, må du løpe hjem når laget forsvarer seg. Han sa at det ble litt ampert i garderoben etter forrige kamp. Jeg hører at de kastet hårgeléen sin på hverandre, sa en sarkastisk Keane.

Også Gary Neville satt i Sky-studioet sammen med sin tidligere kaptein. Han legger ikke skjul på at den siste tids United-prestasjoner har gjort ham forbannet.

- Det er derfor jeg var så sint på søndag. Jose Mourinho er en herdet manager med 20 års suksess bak seg. Du kan si at han vil takle det, men jeg satt ved siden av Ole i garderoben i elleve år. Jeg har følelser for ham. Jeg kommer ikke til å sitte stille og se at spillerne kaster ham under bussen. Det skjer ikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.