I intervjuet med Sky Sports etter kampen sa Carrick at han var skuffet, men stolt av spillerne og prestasjonen, og betvilte straffesparket Chelsea ble tildelt. Det var Keane mildt sagt ikke enig i og gikk på en lang tirade mot den nåværende United-manageren.

- Jeg er uenig i alt han sa i det intervjuet, sier Keane på Sky Sports TV-sending.

-Han snakker om straffesparket. Selvfølgelig var det straffe. Han snakker om spillernes innsats denne uken, han er stolt av de. Han snakker om en plan. Så er det bare på Ole? Hvilken plan har de hatt de siste par månedene før hjemmekampen mot Liverpool, Manchester City og Watford? Startet planene denne uken? Han satt på benken med Ole og plutselig er han stolt av spillerne og de hadde en plan, fortsetter den tidligere United-kapteinen og legger til at United er verst i ligaen på å stenge av motstanderne og det er derfor laget ligger på 8.plass på tabellen.

Les også: United bekrefter ny manager

Usikker på Carrick-fremtid

Carrick har nå ledet United til en seier og en uavgjort på sine to kamper i den midlertidige sjefsstolen. Når Ralf Rangnick nå tar over som manager ut sesongen, er Keane usikker på om Carrick bør være en del av støtteapparatet.

- Jeg er ikke for å fjerne hele støtteapparatet, men de er nødt til å bli holdt ansvarlig fordi de var ikke bare der under Ole, de var der under Mourinho før det – og skal de bli værende under den nye manageren? Vi håper den som kommer inn i klubben starter å ta de riktige beslutningene, fortsetter han.

Keane drar også frem at det virker som United er drevet som en gutteklubb der det handler om å løfte frem sine venner i stedet for å ansette de riktige fotballhodene.

- Få de riktige personene inn i jobben og ikke fordi man kanskje kjenner noen eller er en hyggelig fyr.

- Lojalitet i spillet? Hvis du vil ha lojalitet får du skaffe deg en hund. Du må jobbe med gode folk som er dyktige i jobben, sier han.

Les også: Fikk fotballreisen ødelagt. Så tikket det inn en melding fra Harry Kane

Uavgjort mot Chelsea

Søndag ble Keane vitne til at hans gamle klubb fortsatt har mye å gå på da de spilte 1-1 borte mot Chelsea.

Manchester United tok ledelsen etter 50 minutter da Jadon Sancho snappet ballen fra Jorginho, og kom alene med keeper sammen med Marcus Rashford. Unggutten beholdt ballen selv og trillet ballen sikkert forbi Edouard Mendy.

Chelsea slo imidlertid tilbake da straffespesialist Jorginho utlignet til 1-1 fra krittmerket etter at Aron Wan-Bissaka sparket ned Thiago Silva.

På torsdag tar Manchester United imot Martin Ødegaards Arsenal hjemme på Old Trafford i det som kan bli Carricks siste kamp som United-manager.