RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røpet Riis seg?

Foto: Lionel Bonaventure (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Dere kan godt vende dere til det nye navnet: Team SunGard, skrev angivelig Bjarne Riis på Facebook.

Fram og tilbake. Fram og tilbake.

Det har lenge ryktes i sykkelmiljøer at SunGard blir ny hovedsponsor for det nåværende Team Saxo Bank, etter at avtalen går ut etter sesongen.

Saxo Bank-ledelsen har hele tiden nektet for at avtalen er klar. Inntil nå:

- Så dere kan like godt begynne å vende dere til det nye navnet. Fra 2011 kommer det til å hete Team SunGard, skrev Bjarne Riis like godt på sine Facebook-profil, mandag kveld.

Eller gjorde han det?

- Profilen er falsk
Sporten.dk skriver tirsdag formiddag at kommentaren ble publisert på en fiktiv Bjarne Riis-profil. Det fikk administrerende direktør Trey Greenwood til å uttale følgende:

- Profilen er falsk og tilhører ikke Bjarne Riis, fastholder Greenwood overfor nettstedet.

- Vi vil selvfølgelig velge en langt mer profesjonell måte å offentliggjøre nyheten på, når vi annonser en ny hovedsponsor, fortsetter han.

SunGard er et av de største privateide selskapene i USA og er leverandør av programvare og teknologi til kunder i over 70 land.

Selskapet har base i Wayne, Pennsylvania og har logoen sin synlig på rytternes sykkelbukser denne sesongen.

Fokus på landeveien
Stjernene i Team Saxo Bank har lenge blitt koblet til andre lag. Denne uka blomstret igjen ryktene om at Fränck og Andy Schleck er på vei til Astana, mens Fabian Cancellara skal være BMC-aktuell.

Både ryttere og ledelsen har hele veien fortalt at fokuset er rettet mot arbeidet på sykkelsetet og prestasjonene langs landeveien.

Team Saxo Bank fikk da også en fantastisk vårsesong, med seirer i blant annet E3 Prijs-Vlaanderen, Dwars door Vlaanderen, Flandern rundt og Paris-Roubaix.

Da må vi altså vente litt lenger før vi får vite hva slags hovedsponsor som pryder det danske lagets drakter neste sesong.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere