RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Rudi ferdig i Austria Wien

Sist oppdatert:
Petter Rudi ble torsdag løst fra kontrakten med Austria Wien. Midtbanespilleren vender nå trolig hjem igjen til Molde.

Petter Rudi ble aldri en suksess i Østerrike. Han kom til klubben i sommer, men fikk i løpet av sin karriere i Austria Wien fikk han bare spille 70 minutter for klubben.

- Jeg er fornøyd med å ha blitt løsrivet fra kontrakten. Hvis ikke hadde jeg ikke gjort det, sier Petter Rudi til TV 2 Nettavisen.

Molde har lenge ønsket Petter Rudi hjem igjen til "Røkkeløkka ", og midtbanespilleren selv bekrefter at han er aktuell for gamleklubben.

- Molde har vært inne i bildet, ja sier Rudi ordknapt.

- Men foreløpig vet jeg ikke hva som skjer, legger han til, og understreker at han foreløpig ikke har noe konkret å forholde seg til.

- Vi får se hva som skjer, sier han ordknapt.

Molde venter i spenning

Moldes sportslige leder Bertil Stranden sier at Molde nå vil ta en prat med Petter Rudi - og tilby ham kontrakt om midtbanespilleren skulle ønske å spille for dem.

- Ja, vi kommer nok til å ta en prat med han Petter. Vi har jo nettopp mistet en solid midtbanespiller i Daniel Berg Hestad, og Petter Rudi er god nok til å erstatte ham. Rudi holder fremdeles god Tippeligastandard, sier sportslig leder i Molde Bertil Stranden til TV 2 Nettavisen.

Øker det sjansene for en Rudi-retur ettersom han kan komme gratis?

- Helt klart. Det at Petter nå står fritt til å velge samarbeidspartner, er absolutt et pluss for oss, sier Bertil Stranden.

- Men nå er det jo også sånt at Petter er i den alderen at økonomi også kan telle foran det sportslige. Så det er jo en mulighet for at han vurderer ny arbeidsgiver med tanke på det økonomiske, legger han til.

PS: Sigurd Rushfeldt har imidlertid gjort sine saker bra i Austria, og scoret flere viktige mål. Han forlenget kontrakten torsdag frem til 2005, melder Austria Wien på sine hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere