RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rudi innfridde forventningene

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): Ingen skulle tro at det er nesten tre år siden forrige gang Petter Rudi spilte Tippeligakamp på Røkkeløkka. I mandagens comeback mot Lyn innfridde han forventningene med god margin.

Klikk her for detaljer om kampens utvikling, samt spillerbørs og øvrig kampfakta.

MOLDE - LYN 2-0: I tillegg scoret Petter Rudi årets første seriemål for Romsdalslaget.

Hareide på tribunen
- Seriøst, jeg tror ikke jeg kan spille bedre enn i dag, men det fungerte bra, bedre enn i oppkjøringen iallfall, sier Petter Rudi til TV 2 Nettavisen.

Andre mener han fortsatt har litt å gå på. Og om det var trener Reidar Vågnes' uttalelser til pressen tidligere i vår om Petter Rudi og landslaget som lokket landslagssjef Åge Hareide til Molde Stadion, er uvisst, men Hareide var iallfall blant tilskuerne på Røkkeløkka, og Rudi er garantert ikke mindre landslagsaktuell etter innsatsen i dagens kamp enn han var før.

- Petters innsats i dag talte vel for seg selv. Han har hatt en fin stigning i formen, er trener Reidar Vågnes nøkterne kommentar til Rudis innsats.

- Molde bedre enn oss
Lyns trenerduo var ikke fornøyde etter kampen.

- Vi greide ikke å ta ut vårt potensial idag, Molde var stort sett bedre enn oss gjennom hele kampen, sier trener Hans Knutsen til TV 2 Nettavisen.

- Vi har vært gode defensivt i treningskampene våre, men i dag var det defensive trøkket alt for dårlig, legger Espen Olafsen til i garderoben etter kampen.

Moldes trener, Reidar Vågnes, er på sin side godt fornøyd.

- Vi fremsto idag som vi ønsker, ballsikre og kloke. Totalt sett vinner vi fortjent, men kampen var veldig jevn, og i perioder hadde vi litt tur, mener Vågnes.

Bra samarbeid
De tre på Moldes midtbane fungerte godt sammen i dagens kamp, spesielt lover samspillet mellom Magne Hoset og Petter Rudi godt. Moldes kaptein Magnus Kihlberg er likevel ikke helt fornøyd.

- Offensivt fungerte det bra, men defensivt er det en del å gå på, sier Kihlberg, som forøvrig sliter med skade, og overrasket seg selv med å spille en hel time i mandagens kamp.

Magne Hoset leverte også en solid kamp, og han mener samarbeidet med Petter Rudi fungerte godt, men var mest opptatt av laginnsatsen.

- Vi løp ekstremt mye, dette var en lagseier, mener han.

Stående applaus
Publikum på Molde Stadion likte det de så mot Lyn. Mot slutten av kampen var det tendenser til stående applaus, og det er ikke daglig kost for Molde-direktør Espen Silseth.

- Ja, jeg er kjempefornøyd med stående applaus, og at det er over 6000 tilskuere er også bra til Molde å være, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere