*Nettavisen* Sport.

Runar og Haslum til cupfinalen

Runar og Haslum møtes i cupfinalen for herrer. Det ble klart etter at lagene onsdag overkjørte sine motstandere i semifinalen.

03.11.04 22:17

Runar banket Vestli 34-28 i sin semifinale onsdag, mens Haslum tok seg til finalen etter festhåndball og 37-20-seier over Follo.

- Jeg vil fremheve samtlige spilleres innsats i kampen mot Follo. Vi står frem på et nivå som motsanderen ikke makter å holde følge med. Vi får satt angrepsspillet skikkelig, og leverer også noen kontringer som Follo blir fullstendig tatt på senga av, sier Haslum-trener Pål Oldrup Jensen til TV 2 Nettavisen etter at NM-finalen er i boks.

- Severdig finale
Nå ser han frem til cupfinalen mot Runar.

- Det blir en kamp på lik linje med alle andre håndballkamper. Men når vi først er kommet oss til finalen, må vi ikke være defensive. Det nytter ikke. Både vi og Runar kommer helt sikkert til å levere en severdig finale, sier Pål Oldrup Jensen.

Og fortsetter:

- Målet vårt er selvsagt å vinne hele NM når vi først er i finalen. Noe annet ville bare vært helt dumt, sier han.

Lang vei å gå
Cupfinalen for herrer spilles torsdag 30. desember i Oslo Spektrum.

- Det er en veldig lang å gå før den tid. Vi har flere viktige kamper å konsentrere oss om. Cupfinalen blir en festlig bonus for oss, men det er lenge til vi begynner å tenke på den, sier Haslum-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.