Rundens mål senket Brann

Foto: (FOTO: GEIR OTTO JOHANSEN/SCANPIX)

Roman Kienasts 4-0-scoring mot serieleder Brann ble kåret til rundens mål av FXT.nos lesere.

17.07.06 11:44

TV 2 Nettavisen velger hver runde ut det vi mener er de fem beste målene, som vi så overlater til dere lesere å stemme på.

De tidligere Skeid-kompisene Daniel Braaten og Daniel Fredheim Holm var begge blant de nominerte etter 12. serierunde, men ingen av dem kunne måle seg med Roman Kienasts dupper fra drøyt 20 meter i HamKams 4-0-seier over Brann på Briskeby.

Bare målet Rasmus Daugaard scoret for Lyn var i nærheten av å konkurrere med Kienast. Lynbacken fikk 34 prosent av stemmene, mens Kienast endte med 38 prosent.

Dette var kandidatene:

1. Rasmus Daugaard, Lyn
Utliknet til 1-1 i bortekampen mot Fredrikstad med et utsøkt frispark. Fra knapt 17 meter skrudde dansken ballen over muren og kula snek seg inn helt oppe i venstre hjørne.

2. Roman Kienast, HamKam
HamKam utklasset serieleder Brann på Briskeby og Roman Kienast satte et praktfullt punktum med sitt 4-0 mål – en dupper fra drøyt 20 meter.

3. Peter Ijeh, Viking
Kom på scoringslista i sin første Viking-kamp. Avsluttet et nydelig angrep med en heading som duppet elegant over og rundt RBK-keeper Lars Hirschfeld, og inn i langhjørnet.

4. Daniel Braaten, Rosenborg
Viste teknikk, rykk og imponerende fysikk da han dempet på brystet, valset forbi tre Viking-forsvarere og dunket inn 3-1 for Rosenborg i Stavanger.

5. Daniel Fredheim Holm, Vålerenga
Har slitt denne sesongen, men viste mesterklasse da han avsluttet en lynhurtig Vålerenga-kontring med en herlig skrudd kanon mot Sandefjord. Målet ga VIF en 2-0-ledelse tidlig i kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.