RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundspilt i siste sett

Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
Sist oppdatert:
Nila Håkedal og Ingrid Tørlen utenfor pallen i Kristiansand.

Sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen tapte semifinalen mot Maria Antonelli og Talita Antunes fra Brasil med sifrene 2–0 (21-14, 21-19- i et forferdelig regnvær i Kristiansand lørdag.

I bronsefinalen i verdensturneringen skulle de norske jentene til pers mot en annen brasiliansk duo, Juliana Felisberta Silva og Larissa Franka. Og også de ble for sterke for Håkedal og Tørlen.

Etter å ha hengt godt med i det første settet, som brassene vant 21-17, ble de norske jentene overkjørt i det andre. 21-7 endte det i brasiliansk favør, og dermed klarte ikke Tørlen og Håkedal å gjenta suksessen fra i fjor, da de endte på pallen.

Håkedal var plaget av en vond skulder etter å ha fått seg en smell i semifinalen.

- Jeg tror kanskje kampprogrammet ble i tøffeste laget for oss. Ni kamper på fire dager er i hvert fall ikke det beste for skulderen min. Men vi har spilt atskillig mer stabilt i denne turneringen enn tidligere i år, og når det også belønnes med en fjerdeplass, kan vi ikke si oss annet enn fornøyd. Svært fornøyd egentlig, når jeg får tenkt meg om, sier Håkedal i en pressemelding.

Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund gjorde også en god figur og endte på en sterk sjuendeplass i herreturneringen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere