RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rush bestemte seg i natt

(FOTO: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Natt til torsdag bestemte Sigurd Rushfeldt seg for å vende hjem til Tromsø.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer etter pressekonferansen som begynte kl 15.

Mange klubber har vært med i dragkampen om måltjuven fra Finnmark etter at det ble klart at han forlater sin østerrikske klubb, Austria Wien. Valget falt til slutt på Tromsø.

Klubben har innkalt til pressekonferanse for å presentere en ny spiller. Sigurd Rushfeldt vender tilbake dit eventyret startet - på Alfheim.

Fullfører utdannelsen
TV 2 Sporten får opplyst at Rushfeldt ble tilbudt en adskillig større lønn i Brann. Men i Tromsø ble Rushfeldt enig med Universitetet om en avtale der han får fullført sin hovedoppgave i psykologi samtidig som han kan spille for klubben.

Dermed får han fullført utdannelsen og sikrer seg samtidig muligheter for en yrkeskarriere i det sivile etter fotballkarrieren. Etter torsdagens trening i Wien vil han møte representanter fra universitetet i Tromsø, hvor han også er tilbudt en plass i et forskerteam.

Rushfeldt kom frem til avgjørelsen natt til torsdag. Valget stod til slutt mellom Brann og Tromsø. Rushfeldt hadde tilbud fra en rekke klubber, og kunne tjent adskillig bedre om han hadde valgt Brann.

Men tilbudet om universitetsutdanningen fikk landslagsspissen til å velge en retur til Ishavsbyen. Vålerenga var også lenge inne i bildet, men ville ikke strekke seg like langt som de andre klubbene rent økonomisk for å kapre 34-åringens tjenester.

Hjelp fra næringslivet
Tromsø har jobbet i lang tid med å hente «Rush» tilbake.

- Det har vært jobbet i lang tid for å få på plass dette spillerkjøpet, og det har ikke vært mulig å få til uten hjelp fra aktive støttespillere fra næringslivet, skriver klubben i en pressemelding.

Austria Wien-proffen befinner seg for tiden i Østerrike, men vil være tilgjengelig for pressen via web-TV link på torsdagens pressekonferanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere