*Nettavisen* Sport.

Rushfeldt føler seg straffet

Sigurd Rushfeldt Foto: (Scanpix)

En vraket og skuffet Sigurd Rushfeldt er usikker på om han vil spille for Norge hvis Nils Johan Semb vil ha ham med igjen på et senere tidspunkt.

06.11.03 19:00

Han føler seg straffet for uttalelsene han kom med etter Luxembourg-kampen. Etter Luxembourg-kampen sa Rushfeldt blant annet følgende:

- Vi blir for baktunge. Jeg føler det fokuseres mer på defensiv jobbing enn det offensive.

Nå føler Austria-spissen seg straffet for uttalelsene.

- Det vippet ikke akkurat i mitt favør. Men jeg må jo kunne svare på spørsmål fra journalister når de spør. Jeg angrer overhodet ikke på det jeg sa, forteller Rushfeldt til TV 2.

Han gjentar gjerne kritikken:

- Jeg føler det ikke er noe overraskelsesmoment i spillerstilen. Alle vet hvordan Norge spiller. Det skader ikke med noe nytt, for å si det sånn, mener spissen.

Svært skuffet

Sigurd Rushfeldt legger ikke skjul på at det var skuffende å ikke bli tatt ut til de viktige playoffkampene mot Spania.

- Jeg var veldig skuffet over at jeg ikke fikk starte mot Luxembourg sist, og ble også skuffet over at jeg ikke fikk være med i det hele tatt mot Spania. Spesielt når John og Ole Gunnar ikke er med, sier Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

Det hele blir ekstra vanskelig å takle, i og med at han har scoret jevnt og trutt for Austria. Med ti scoringer på 15 spilte kamper, er han nummer to på toppscorerlista.

- Jeg er i god form. At jeg likevel ikke er med, tolker jeg som at jeg er bak i rekka, sier han skuffet til TV 2 Nettavisen.

- Vurderer du å si nei til videre landslagsspill?

- Det blir feil å eventuelt si det når jeg ikke er med en gang, men hvis jeg skulle bli innkalt på et senere tidspunkt, så må jeg vurdere om det er verdt det, sier Rushfeldt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.