*Nettavisen* Sport.

Rushfeldt lei syting

Foto: (foto: scanpix)

Sigurd Rushfeldt har levert fire scoringer på sine seks kamper i Tromsø-drakten. Nå kritiserer han sine nye lagkamerater.

07.08.06 10:03

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

ALFHEIM STADION (TV2 Nettavisen): TROMSØ-SANDEFJORD 2-2.

Meldingen fra den hjemvendte proffen er klar: - Vi syter alt for mye! Det må vi slutte med – straks!

Bør gi juling
- I kampen mot Sandefjord har vi en dommer (Tom Henning Øvrebø) som har lagt lista høyt og som tillater dueller helt på grensen av hva som bør tillates. For meg er det helt greit, og det burde det være for de andre spillerne også. I stedet syter vi for mye og mister konsentrasjonen, mener Rushfeldt, som verken ser noen grunn til å klage på resultater eller straffesituasjonen som førte til at Sandefjord sikret seg poengdeling.

- Vi skaper sjanser og vi scorer to mål. Jeg tror ikke vi har noen grunn til å klage på uttellingen. Problemet vårt er at vi også slipper inn to. Som oftest er det ett for mye hvis man skal vinne fotballkamper, sier ”Rush”.

Fungerende Tromsø-trener Agnar Christensen gir langt på vei Rushfeldt støtte i uttalelsene.

- Jeg vil ikke selv bruke ordet «syt». Men jeg mener helt klart at Sigurd har et poeng. I stedet for å prate om hvor mye juling vi får av Sandefjord-spillerne, bør vi selv gå ut å GI litt juling. Vi har en tendens til å bli for snille i duellene, mener han.

Fortsatt håp
Rushfeldt mener at det fortsatt er håp om ny kontrakt for TIL.

- Jo da, muligheter har vi. Men de ble svekket noen prosenter med dagens resultat. Ett poeng hjemme mot et lag som Sandefjord er to poeng for lite, mener Rushfeldt, som startet kampen på briljant vis – med en perlescoring etter bare ett minutts spill.

- Jeg så at keeperen sto litt ute fra målet og kunne bare vente på den rette spretten i ballen. Målet var fint, det, men i dag var det altså ikke nok, sier Rushfeldt, som har funnet seg godt til rette etter hjemkomsten – og som føler seg «fit».

- Betyr det at du har gjort deg om forhåpninger om en telefon fra Åge Hareide?

- Tja, jeg vet ikke om jeg har sluttet på landslaget. Jeg har i alle fall ikke hørt noe, så da har jeg vel egentlig ikke noen forhåpninger, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag