Gå til sidens hovedinnhold

Rushfeldts skade forverret

Tromsø-kapteinens rekordjakt forsinkes.

Harald Martin Brattbakk er tidenes toppscorer i norsk eliteserie med 166 mål. Den har Tromsø-veteranen Sigurd Rushfeldt (37) klare ambisjoner om å slå.

Men enn så lenge blir han stående med de 160 scoringene han har. TIL-kapteinen blir nemlig ikke kvitt belastningsskaden i låret, som ødela avslutningen av vårsesongen. Ifølge NRK ble skaden tvert imot forverret i løpet av VM-pausen.

Flere uker
- Nå må jeg bare bli frisk, og jeg får trene litt alternativt og roligere og få diverse behandlinger. Vi har en frihelg helga før kampen 22. august. Alt før det vil være en bonus. Det kan fort gå så lang tid, sier Rushfeldt til statskanalen.

Og Rushfeldt er ikke den eneste i Tromsø som sliter. Midtbanespiller Kara Mbodji må opereres for en meniskskade, og er i liket med kapteinen ute i flere uker.

Dermed blir det vanskelig for vårens største positive overraskelse i Tippeligaen å henge med i gullkampen utover høsten.

Ny keeper
Heldigvis for trener Per-Mathias Høgmo blir den nyervervede brasilianske spissen Kayke Moreno de Andrade Rodrigues trolig spilleklar til overgangsvinduet åpner 1. august.

Onsdag fikk dessuten Tromsø på plass en ny keeper. Danske Mads Toppel blir i klubben resten av sesongen, skriver Nordlys. Han er i første rekke tenkt som erstatter for Marcus Sahlman, som har overtatt mellom stengene etter Sead Ramovic.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Siste sjanse i dag: Salg i Nettavisens nettbutikk

Kommentarer til denne saken